פורסם 2002 ביוני 2423 שנים נגיד שאני מוריד סרט בקאזה שהוא Divx אז אי אפשר לפתוח אותו ואם זה Mpeg או משהו שהוא לא divx אז אפשר!האם יש דרך לראות את הסרט בזמן ההורדה????
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים לא.מה שכן אתה יכול להעתיק את הסרט מספריית ה-tmp של kazaa לתיקייה אחרת ולהשתמש בתוכנה ש"סוגרת" את ה-divx ותאפשר לך לראות אותו.אבל זה סתם סירבול.
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אם אני לא טועה אפשר לראות את הסרט ללחוץ לחצן ימני וplay\previewככה אני שומע שירים לפני סיום ההורדה
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים הבעייה בDivX היא שאי אפשר לראות סרט אם לא הורדת עד הסוף.ולכן קיימות תוכנות שסוגרות את הסרט או מנגנות גם אם הסוף לא סגור.וזה מה ש"רע" בThe Playa
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים טוב אני ינסה אבל אתה מכיר תוכנה שסוגרת DIvx???http://www.divxmovies.com/software/DivFix107.zip
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים למה אתה ממהר זה סתם סירבול להתחיל להעתיק לסגור Divx כה שתגמור להוריד את הסרט ואז תראה אותוכמה מגה בייט זה? ואיזה סרט זה?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים למה אתה ממהר זה סתם סירבול להתחיל להעתיק לסגור Divx כה שתגמור להוריד את הסרט ואז תראה אותומה עדיף : לבדוק את הקובץ כשהוא קטן (5-10 מ"ב) לוודא שזה הוא ותקין או להוריד כל ה-700 מ"ב בתקווה לטוב? בד"כ, אין בעיות אמנם אבל חושבני שהתשובה ברורה.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים זה גם תלוי כמה המגה הוא הוריד כברוהסיכוי הוא לא שזה הוא ממש לא גדול ולפי דעתי זה לא שווה את הסירבול
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים והסיכוי הוא לא שזה הוא ממש לא גדול ולפי דעתי זה לא שווה את הסירבולוהסיכוי שזה לא זה..
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים זה גם תלוי בחיבור שלו...אני מוריד עשרות קבצים בבת אחת, מגיע אחרי שינה טובה וממיין אותם (הרבה יותר מהיר מאשר לפתוח קובץ קובץ ולבדוק יידנית, גם ככה ההורדה לוקחת ממש מעט זמן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.