פורסם 2005 בינואר 1820 שנים חרא של לוחות , תתרחק מהם... תן תקציב ותקבל משהו הרבה יותר טוב באותה סביבת מחיר...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים איכות הלוחות האלה לא משהו בתור אחד שעבד בחנות מחשבים, מתוך 20 החלפתי 5 לוחות(הדגם עם המעבד המובנה) וגם יצא לי לדבר עם אנשים שאחרי חצי שנה של עבודה נורמאלית, הלוח התפגר מסיבות כאלה ואחרות. בקיצור, המחירים של הלוחות האלה באים על חשבון האיכות שלהם
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אני ממליץ על השוקולד של עלית, ועל במבה שוש.. בקשר ללוחות אני בהחלט ממליץ על יצרן שמתעסק עם חלקי מחשב.
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מניסיון מצמרר עם הלוחות של הבמבה (עלית - במבה - תבינו לבד) אלללללללללללל תעזזזזזזזז להתקרב אליהםםםםםםםםםםםםם חרא של לוחות חרא של במבה , חסר מלח קיצור גם אם היו מציעים לי עכשיו ב 10 שקל לא הייתי לוקח (בעצם הייתי לוקח בשביל להתעלל בו - מה שמזכיר לי שבקרוב תמונות וסירטונים אלימים שלי עם הלוח של עלית ) כמו שוואטוס אמר תלך על חברה שמייצרת לוחות אם ולא שוקולדים
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים 2 תיקונים: 1) מילה אחד -> שתי מילים LANZAR, למה לתקן לטעות. 2) במבה זה של אוסם... ELITEGROUP לא טוב,
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים במבה שוש זה של עלית .אם הלוח אם יתקלקל לך הם יחליפו לך אותו לבמבה צורות וכפיצוי יביאו לך את השוקולד שכל היום יעשה לך פסס פסס
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים חבל לשפוך כל כך הרבה מילים על לוח שלא שווה מילה. טוב אולי מילה אחת - לא !
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים עזבו עצות של משתמשים, תקראו את הפלאשים למעלה: "ECS יצרן הלוחות מס' 1 בעולם!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.