פורסם 2005 בינואר 1820 שנים נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים הדבר אכן יכול להעיד על חוסר יציבות אבל לא בהכרח של הזכרון...איזה מחשב יש לך.. אתה עושה OVERCLOCK למחשב ? אתה מריץ FIREWALL / ANTIVIRUS תוכנות ANTI SPYWARE ועוד תהליכים ברקע?יש לך DRIVERS הכי עדכניים לדברים שבמחשב ?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר אני לא עושה overclock למחשב !אני מריץ ברקע רק את הפיירוול של ה sp2 ואנטי ספייוור ולא אנטיוירוס !יש לי דרייברים עדכניים !לתגובה השניה ...מאיפה מורידים memtest86 ואיך מפעילים ?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=101479.msg855479&lastaction=post#msg855479יותר סביר להניח שמדובר בבעיית תוכנה אם זה באמת היה הזכרון כבר היה לך ריסט אוטומט או לפחות מסך כחול
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים חיפוש קצר בגוגל היה מוצא לך את זה:http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zipתפתח את הזיפ, תצרוב את ה ISO לדיסק, ותעשה איתו בוט מחשב.יעלה לך ישר מבחן שיתחיל לרוץ..תן לו חצי שעה-שעה לרוץ...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים זה תוכנה שכותבת מידע לזכרון וקוראת אותו, וככה בודקת שהזכרון שלך תקין ולא עושה בעיות....WWW.MEMTEST86.COM מפרטים שם על כל הבדיקות וכו'...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר הנה התוצאות :Walltime- 1:00:37Cached- 479MRsvdmem- 257MMemMap-e820-stdCache-onEcc-offTest-stdPass-7Errors-0EccErrors-הוא לא רשם כלום
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים הדבר אכן יכול להעיד על חוסר יציבות אבל לא בהכרח של הזכרון...איזה מחשב יש לך.. אתה עושה OVERCLOCK למחשב ? אתה מריץ FIREWALL / ANTIVIRUS תוכנות ANTI SPYWARE ועוד תהליכים ברקע?יש לך DRIVERS הכי עדכניים לדברים שבמחשב ?יופי לך.. עכשיו תנסה דברים יותר שפויים, כמו הרצת בדיקת דיסק (SCANDISK), אנטי וירוס (יש AVG שזה חינם), ADAWARE/S&Dוכמובן לשים DIRECTX אחרון ודריבים STABLE הכי חדשים שיש...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר הרצתי בדיקת וירוסים נמצאו 0 הרצתי ספייוורים לא היה כלום (כי התוכנה בולמת ישר) יש לי directx9c התקנתי דרייברים עדכניים לכרטיס מסך והכרטיס קול ולא עבד אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון scandisk דרך איפה ?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר אתם לא מאמינים מה קרה....עכשיו גם בקאונטר סטרייק 1.6 הוא אומר את הבעיה הזאת :-[אף אחד לא יודע מה עושים ???ואם הזיכרון באמת לא ייציב אז אני צריך להחליף אצל הטכנאי ?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים תראה בתכלס הבעיה יכולה אפילו להיות קשורה לספק שלך...אם אתה יכול להחליף חלקים עם מחשב אחר ולראות מה הבעיה, הכי טוב...אם לא, תתקין אולי WINDOWS מחדש ? (על דיסק אחר, לראות אם הבעיה היא חומרה או לא..).
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר התייאשתי והתקשרתי לטכנאי שלי ומחר כנראה אני שולח לו את המחשב !(מזל שיש אחריות)נקווה שהוא יסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.