עבור לתוכן

משהו מוזר ביותר קורא לי במחשב חייב עזרהה??

Featured Replies

פורסם

אז כך עם תיראו בפרטים תשימו לב שיש לי מפרט דיי איכותי  (מה שניקרא עושה חורים בכיס עמוקים.......חח)

עכשיו הבעיה שלי היא מוזרה רצח והיא כזאת...

כאשר אני עושה אוברקלוק למעבד ליותר מ3.6 .... אז פתאום שאני ניכנס לוינדוס המאוורר של הכרטיס מסך מתחיל לעבוד בחצי מהכוח שלו ואילו עם אני עושה אוברקלוק ל3.4 וכאלה אז המאוורר של הכרטיס מסך עובד תמיד בשיא הכוח שלו גם בוינדוס..... אנשים משהו מוזר פה רצח חייב הסבר...

ועוד משהו איך זה שעם קרור מיים שהייה לי מקודם (אני הבחור עם הקרור מיים עם המקרר חח מיני בר חח)  הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 4.1 בלי להיתאמץ בטמפרטורות של 28 מעלות במנמוחה ואילו עכשיו אני במינוססססס 26 מעלות ולא מצליח לעבור את ה4.3 מה הבעייה פה אפשר לדעת???

תודה...

פורסם

תכתוב בעברית ויותר ברור, לא מובן בכלל מה אתה רוצה ומה הבעיה.

פורסם

תנסה לחבר את המאוור לספק באופן עצמאי ...

פורסם
  • מחבר

לא חושב שאני יעשה את זה כי אז הלכה אחריות....

אבל תחלס זה מוזר זה כאילו שלא מגיע מספיק מתח למאוור של הכרטיס מסך ובגלל זה הוא לא עובד כך ומה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק שאני באובר קלוק קצת גבוהה.. 3.6 ומעלה.. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

פורסם

למה שילך האחריות? אתה לא צריך להלחים או משהו, אם יש לך חיבור במאוורר שמתאים ללוח אם, יש בשביל זה מתאמים, צד אחד החיבור הזה, צד שני מולקס.

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שלא הבנתם אותי בכלל......

אז אני יחזור שוב..

מתי שאני עושה אוברקלוק מ 3.2 (שזה המעבד במצב רגיל) ל3.3 עד 3.6 ההכול במחשב עובד בסדר ואני מיתכוון שהמאוור של הכרטיס מסך שלי (6800 אולטרה)

עובד במלוא כוחו ועכשיו הבעיה היא כזאת מתי שאני עושה אוברקלוק ליותר מ3.6 אז המאוורר של הכרטיס מסך שלי (מהכניסה לוינדוס ומעלה) בקושי עובד... ומתוצאה לזה אז גם הכרטיס מסך שלי מיתחמם הרבה יותר.. עכשיו מה יכולה להיות הבעיה מה יכול להיות שהספק לא נותן מספיק כוח לכרטיס?? (דרך אגב החלפתי בין שני סוגי הספקים שלי ואותה בעייה) ועם זה לא זה אז מה הבעייה בדיוק??

כמו כן איך אני יבדוק בביוס מה הקשר בין הביוס למאוורר של הכרטיס מסך??

תודה..

נ.ב

עוד שאלה קטנה איך זה שעם הקרור מיים הקודם שלי הצלחתי להגיע ל4.1 ביציבות שיא בטמפרטורות של 28-30 מעלות ואילו עם הקרור גז שלי המעבד נימצא במינוס 26 מעלות ואני לא מצליח לעבור את ה4.3 וגם זה בלחץץץ?? מה הבעייה פה לעזאזלללללל??

תודהה

פורסם

אם אתה אומר שרק משאחרי שהוינדוס עולה, אז נראה לי כמו בעיה תוכנתית...

אם יש לך תוכנה שמנטרת/שולטת במאוורר של הכרטיס מסך-> תבדוק שהיא מוגדרת היטב

פורסם
  • מחבר

טוב אז כך...

תוכנה זה בטוח לא הבעייה פה כי עם תוכנה היתה גורמת לזה אז המאורר היה נחלש גם מתי שאני לא באוברקלוק אבל משום מה זה קורה רק מתי שאני אובר את האוברקלוק מעל 3.6 (כאילו מרים מתחים וכו וכו)

עכשיו עוד משהו מוזר קרה..

היום חיברתי את הקתודות שלי (3) ועכשיו עם אני נישאר שוב באוברקלוק של 4.3 או בערך (אפילו 3.8) הקתודות כול איזה דקה שתיים מהבבות לי כזה במהירות כאילו הן נידלקות ומיתכבות במהירות שקשה לראות..

אנשים מה הולךך לי פה????

פורסם

נסה להחליף בין ה PSU - ראיתי שיש לך שניים.

ניראה לי ששם נמצאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אין אפשרות מסיבה אחת והיא שהספק של טרמאלטאק משום מה לא מחזיק לי את המערכת קרור גז שלי...

כך שגם האנטק מצליח להחזיק... אז להחליף לא ניראה לי שתהייה אופצייה...

הקטע הוא שכמעט כלום לא מחובר לספק של טרמאלטאק הדברים היחידים שמחוברים אליו זה הקתודות ההרדיסק צורב והלוח זה הכול אפילו את הכרטיס מסך חיברתי לאנטק.. ועדיין יש בעיות..

נ.ב

עם חיברתי את הקטודות וההרדיסק והסידורום לאחיבור אחד זה משנה משהו??

כי הייה צריך לחבר פיצולים כדי שזה יגיע מאיפה שהספק עד לחיבורים.

פורסם
  • מחבר

אנשים סליחה על ההקפצה אבל אני חייב באמת תשובות כי משהו באמת מוזר קורה פה יש מצב לעזרה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים