פורסם 2002 ביוני 2423 שנים כן כן, ה AMD 1800 שלי מת, אחרי חודש מהקניה.הוצאתי אותו כדי לנקות אותו מה Thermal paste שהיה עליו, יותר מדי לדעתי, ניקיתי לגמרי.החזרתי חזרה ללוח אם, הדלקתי את המחשב, הגעתי עד ל BIOS, ושם נתקע.אחרי Reset לא עלה כמובן, אחרי הפעלה מחדש גם לא, ופעם השניה עלה ריח של שריפה..כל זה היה ביום שישי, היום אני אמור לקבל מעבד חדש וסף סוף אני יוכל להשתמש במחשב שלי שוב, אפשרלמות בלי מחשב..באמת.
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים זה גם מה שאני לא מבין...ניקית את המשחה לגמרי ואז החזרת אותו, בלי לשים עליו משחה ?
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מיני, ברשותך... ;D ניקית את המשחה התרמית מהמעבד שלך. החזרת את המעבד ללוח. נשרף לך המעבד. על זאת אתה מקבל את ה- ברכותיי!
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים חכו, תנו לו צ'אנס להגיב, אולי קרה משהו אחר? אף אחד לא כזה דביל, לא?! הוא רשם בבירור "הוצאתי אותו כדי לנקות אותו מה Thermal paste שהיה עליו, יותר מדי לדעתי, ניקיתי לגמרי"
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים בחיים לא היתי מוריד את המשחה הטרמית מהמעבד....אני מקווה שהמעבד שאקבל בשבוע הבא (AMD XP 1900+) יהיה בסדר ליותר מידי אנשים נשרפים המעבדים בלי OC :-/
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים פלא שהצלחת להגיע לביוס.. אם אתה נוהג לנקות את המעבד לעיתים קרובות (מהמשחה הטרמית...) אני מציע לך לעבור לפנטיום....
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים די, מסכן. הוא לא מגיב אפילו... לא נורא, זה יכול היה לקרות לכל אחד. רק אל תעשה את זה שוב, כן?
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים AMD - החברה שיחידה איתה ניתן לעשות "על האש" עם המחשב מוצר חדש במקדונלדס: מעבד על גחלים ;D
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מחבר לא הגבתי כי הייתי עסוק עד עכשיו, מצטער.בכל מקרה, משחה תרמית היא לא קריטית לפעולת המעבד, היא רק עוזרתבהורת טמפרטורה אך היא לא בגדר חובה.בכל מקרה, מה שהיה עליו זה סתם סיליקון מסריח שלדעתי עשה יותר רע מטוב.המעבד לא אמור היה להשרף כי בכל מקרה הוא פעל רק על 100FBS שזה פחותמהמהירות הנורמלית שלו.אבל זה לא משנה הרבה כי קיבלתי מעבד חדש חינם [אחריות], רק הבעיה זה שהייתי בלימחשב איזה 4 ימים !
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים איש יקר, שאתה מתעסק עם AMD, מישחה טרמית ברמה של AS3 לפחות + היטסינק חלופי + איוורור נכון של מארז הם בגדר הכרח!לא מעוניין בכאב ראש הזה? קנה אינטל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.