עבור לתוכן

תוכנה שתופסת קליקים?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי.

זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע.

ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP...

יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו?

תודה.

פורסם

ומה לגבי copy - paste מהURL לפלאשגט?

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי הלינקים בתוך הפלאש עצמו כך שכשאתה לוחץ קליק ימני יש לך את התפריט של הפלאש...

רק אם אני לוחץ על הלינק אז מופיעה חצי כתובת שלו למטה בשורת סטטוס של הדפדפן ואז מיד קופץ לי חלון ההורדה.

רציתי שברגע שאני לוחץ אז במקום שזה ירד בדפדפן שזה יילכד באיזו תוכנה ואז אני אוכל להעתיק את הכתובת לפלאש גט ולהוריד איתה.

פורסם

אולי תגיד איזה שירים אתה רוצה.. ::)

... אם לא נעלו את הת'רד הזה עד עכשיו.. לך תדע

פורסם

WTF זה קשור??

הוא בכלל ביקש תוכנה, לא אתר ולא נעליים.

פורסם

גם לי זה קרה פעם עם לינקים בפלאש...

ולא תנחש איך תפסתי...

צילמתי תמונת מסך!!

תצלם תמונת מסך ותרשום ידנית.

לוחצים על Print Screen ומדביקים.

ד"א אתם יכולים להוריד הרבה ווארז כאן

פורסם

WTF זה קשור??

הוא בכלל ביקש תוכנה, לא אתר ולא נעליים.

אממ..

זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו
פורסם

אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי.

ואם מישה מבקש עזרה עם GetRight שהוא הולך להוריד עם זה את כול הוורז באינטרנט?

אז?

אנחנו לא משטרה...הוא מחפש תוכנה לגימטימית לחלוטין.

פורסם

ואם מישה מבקש עזרה עם GetRight שהוא הולך להוריד עם זה את כול הוורז באינטרנט?

אז?

אנחנו לא משטרה...הוא מחפש תוכנה לגימטימית לחלוטין.

מה הקשר??

הוא ביקש עזרה.. אז אמרתי לו שאולי במקום לחפש תוכנה שתאפשר לו להוריד.. שיחפש מקום אחר (וכאן, אנחנו נעזור..)!

פורסם

אגב גם לי יש בעיה דומה.

זה קורה כאשר אני מנסה להוריד קבצים מסויימים, כמו מאתר ההורדות שלכם פה, ובמקום הפנייה לקובץ עצמו, יש הפנייה שמפנה אותך אחר כך לקובץ, ואז ה GETRIGHT לא תופס את ההורדה.

מה שאני עושה בדר"כ, זה ללחוץ על הקישור כשאני מחזיק את ה SHIFT, ואז נפתח חלון חדש שבו מופיע לרגע הקישור לקובץ עצמו, ואז אני עושה PRINT SCREEN או CTRL +C תלוי אם אני מספיק ואז אני יכול להוריד עם GETRIGHT.

למישהוא יש פתרון טוב יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים