עבור לתוכן

שאלה בקשר לחלוקת הדיסק

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איך מחלקים את ה דיסק כאלו אני תמיד עושה ב fdisk אבל מה עושים כשהדיסק הוא sata

ואני רוצה להתקין xp ????

פורסם

אתה מתקין את ההארדיסק עם הדיסקט שניתן לך עם ההארדיסק

ולאחר מכן משתמש בתוכנה Partition magic בשביל לחלק את ההארדיסק כרצונך.

פורסם

there is a program called Acronis Diskeditor, it goes on cd,

no need to install it, and you can set up hd before installing windows.

i think its better than partition magic, especially since you don't have to reboot after change (since it boots from cd).

just a thought :)

פורסם

תגדיר את מכשיר האתחול הראשוני בביוס לסידירום ותכניס תדיסק של הוינדוס,אחרי שההתקנה תעלה לחץ F6 (ולחץ קודם בזריזות F-LOCK אם יש לך מקלדת של מיקרוסופט) אחרי שתי דקות בערך ההתקנה תישאל בשביל דרייבר ואז אתה אמור לספק את הדיסקט דרייבר לבקר הSATA אם לא קיבלתה דיסקט כזה אם הלוח אז סביר להניח שהדרייבר נמצא בדיסק של הלוח אם וצריך להעתיקו לדיסקט,בכל אופן אחרי שתספק להתקנה תדרייבר תוכל לפרמט/לחלק למחיצות,יותר מידע ב http://www.blackviper.com/Articles/OS/InstallXPPro/installxppro1.htm

מצד שני אתה יכול לעשות זאת אם התוכנה של היצרן דיסק קשיח

פורסם
  • מחבר

שניה מה שהבנתי זה להתקין תווינדוס אחר כך הוא יבקש ממני דיסק של הארד דיסק

הוא יתקין אותו ואז אני יכול לעשות ריסט ולעשות רגיל ב fdiskk?נכןון?

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

הקפצה אסורה על פי חוקי הפורום.

פעם הבאה הדיון ינעל ללא שום אזהרה מוקדמת.

פורסם
  • מחבר

ינעל ...

למה אף חד לא עונהההה?

אולי אתם לא יודעים? :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

when the windows install cd boots, there is a BRIEF time when you can press F6 in order to install 3rd party

drivers (your hd's drivers), press F6 @ that time, the install will start as usual, after couple of minutes

the install will ask you to insert your diskette (that you got with drive), insert it, let setup do what it does.

after that, you don't be needing that diskette again (don't throw it, keep it for future use in a safe place).

g'luck with it.

פורסם

ביקשת

קיבלת

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים