עבור לתוכן

ריסטים פתאומיים בUNDERGROUND2

Featured Replies

פורסם

זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה...

זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)...

לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות...

פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...)

בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור...

זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...)

עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה ריסטים (לא מסכים כחולים)... לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים לא עושה בכלל חחח...

ההיטסינק של המעבד לא חם בכלל... (Northwood A 2.66)

ספק 300W של CODEGEN (ג'נרי??)..

בתודה מראש...

פורסם

אכן ג'נרי

יש לך אולי מותג להחליף איתו לראות אם הבעיה ממשיכה?

פורסם

תבדוק את החומרה שלך עם PRIME95 + MEMTEST,

בהמשך תריץ בדיקות בנצ'מרק ב3DMARK לראות שהתצוגה לא מעוותת (בעיית פיקסלים כפי שכבר ציינת)

ובנצ'מרקים בSANDRA לראות שהחומרה שלך מגיבה כפי שהיא אמורה להגיב, מבחינת ביצועים כמובן.

כמובן שבכל אחד מהשלבים חשוב לבדוק שהטמפרטורות לא יעלו על גבול המותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות...

יש לי עוד ספק בבית (ממחשב אחר), שנראה לי גם ג'נרי, וני לא חושב לי שכדאי לי להתחיל להחליף ספקים...

אין דרך לבדוק את הספק ולבדוק אם יש בו איזושהיא בעייה??...

ובקשר לתוכנות...

מאיפה אפשר להוריד אותם (הן חינמיות נכון??), ומה הם עושות...

אני יודע רק מה 3DMARK עושה חחח...

פורסם

PRIME בודק את יציבות המעבד, MEMTEST בודק את יציבות ותקינות הזכרונות

3DMARK אתה יודע.. חוץ מהציון הסופי התוכנה מריצה סרטים באיכות דיי גבוהה שיתנו לך לבדוק ארטיפקטים וכו..

הסיסופט סנדרה בודקת את החומרה, נותנת להם ציון, ומשווה אותם לציונים האחרים במאגר, ככה שאתה יכול להשוות את הרכיב שלך, לרכיב דומה, ולראות האם קיבלת ציון המתאים לו.

החלפת ספק ג'נרי לג'נרי אחר לא בהכרח תפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לא הספקתי בימים האחרונים להוריד תתוכנות (וגם לא לשחק חחח...), אבל עכשיו המחשב התחיל להתכבות לפעמים בלי קשר גם בווינדוס!!!...

זה בטוח הספק או שיכול להיות שזה חלק אחר?? ??...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים