עבור לתוכן

מדיות DVD "של" אופיס דיפו

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת. תלוי אם קנית מדיה איכותית, תלוי עד כמה הצריבה היתה איכותית ולא פחות חשוב - תלוי עד כמה שמרת על המדיה.

עריכה: וחשוב גם להבין שככל שהמחירים יורדים, אנחנו שמחים, אבל האיכות יורדת, גם מהחברות המובילות כולל וורבטים, TY וחברותיהן.

• תגובות 32
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שצרבנו וראינו שבינתיים האיכות טובה,

מה הדרך הכי מומלצת לאחסון שלהם?

קופסאות פלסטיק, מעטפות נייר, או קייס?

יותר חשוב לי הפיתרון של הקייס, שהכי נגיש לי (קופסאות ומעטפות אין הרבה),

והאם הוא שומר על המדיות כמו שצריך? (אני מניח שהנייר-העדין-בד-מהשזהלאיהיה עדיף על הפלסטיק או הנייר)

ולא חם שם בפנים?

פורסם

DVD CASE שנמצא במקום קריר ומוצל. כמובן שגם ההתנהלות עם המדיות צריכה להיות "עדינה" בזמן שמוציאים ומשתמשים.

פורסם

המדיות כל כך חשובות במיוחד שזה נוגע לDVD

נסה לחפש בזול יחסי...יש דיסקים LG או SAMSUNG בחבילות של 10 או 25 במחיר די טוב

5.3 שקל לדיסק

בלי עטיפה...שווה תאמין לי

פורסם
  • מחבר

DVD CASE שנמצא במקום קריר ומוצל. כמובן שגם ההתנהלות עם המדיות צריכה להיות "עדינה" בזמן שמוציאים ומשתמשים.

DVD Case?

אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו דבר,

יש לי תיק כזה עם 2 שורות של הרבה מעטפות בד כאלה, ופלסטיק שמכסה את הצד שלא צורבים עליו.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון לאריזות כמו של הDVD המקוריים:

DVD4_1.jpg

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, אבל זה בטח יקר בטירוף. במיוחד כשיש לך עוגה של יותר מ10 דיסקים למצוא לה איחסון.

פורסם

אם אתה מעוניין בכמות, נראה לי שראיתי במחיר של 2 שקל לאחד כזה (יש גם כפולים).

בכל אופן, אחרי שני השקלים האלו+המשלוח, נראה לי, שדיסקים איכותיים יותר יצאו בסוף כזולים יותר (למרות שגם הם צריכים שמירה ממוצעת).

פורסם

אצלנו בחנות שאני עובד בה (אני לא מפרסם אני רק אומר מחיר)

קופסה כזאת של DVD עולה 3 שקל ל 1 ו עם לוקחים 10 אז זה יוצא 2.5 לקופסה.

הקופסאות סטנדרטיות....

אבל לא משהו מיוחד

עדיף לקנות את הקופסאות הקטנות והפשוטות... שבדרך כלל עולות באיזור ה 1שקל (לפחות ככה אצלנו) - גם תופס הרבה פחות מקום

וגם זולה ומאוד נחמדה (רגילה)

פורסם

תאמת אם יש בזה מקום ל2 דיסקים זה לא יוצא יותר יקר, אבל איפה תשים את זה... צריך פתוח ספריה.

פורסם

אני התכוונתי לקופסת פלסטיק של DVD. אפשר גם קופסת CD.  גם "נרתיק" יהיה טוב בתנאי שנזהרים בזמן ההוצאה. אפילו ספינדל טוב. אבל, אם מתנהגים ברשלנות עם המדיה ואו מאחסנים אותה בשמש אז גם קניה של מדיה סופר איכותית לא תעזור.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד זהיר עם המדיות שלי בתיק הזה,

בחיים לא מניח אותן על השולחן, ואם כן - אז רק לרגע, וגם אז כשהן הפוכות (עם הצד הצרוב כלפי מעלה).

כשאני מוציא אותן, הן מתחכחות קלות רק בצד של הבד.

זאת דרך מספיק טובה לשמור עליהן?

פורסם

שמע, האויב הכי גדול של עבודה טובה מאוד זו עבודה מצויינת. לא צריך להגזים. אם יש לך מודעות לצורך בשמירה על המדיה אז אני מאמין שתשמר אצלך. בכל מקרה לדברים חשובים הייתי קונה מדיה איכותית יותר.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מודע לזה שזה נשמע קצת אובססיבי,

אני אשאיר את הדיסק הזה של אופיס דיפו כמה זמן בתיק, נבדוק אותו עוד חודש בערך ונראה את המצב.

אני לא לגמרי בטוח שיש לי צורך במדיות יותר איכותיות אם אלה נשמרות טוב כששומרים עליהן.

פורסם

תלוי אם קנית מדיה איכותית, תלוי עד כמה הצריבה היתה איכותית ולא פחות חשוב - תלוי עד כמה שמרת על המדיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים