עבור לתוכן

עשיתי OC למעבד, ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

צריך לבטל את הHT שעושים OC לכל סידרת הP4P\C בלי מודים, יש לו בעיות רציניות עם הVCORE ושמבטלים את הHT זה פותר אותן פחות או יותר

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי... הצלחתי לעשות OC ל3.2 ולשמור על יחס של 1:1 (כרגע הזיכרונות עובדים על 200MHZ).

יש לי 2 שאלות:

1. האם אני יכול לעלות עוד טיפה עם המעבד בלי לעלות מתח ?? (אני עם קירור סטוק, במנוחה 29-30, מאמץ 30-38).

2. הורדתי PRIME95. איך אני מריץ תבדיקה??

פורסם

אוקיי... הצלחתי לעשות OC ל3.2 ולשמור על יחס של 1:1 (כרגע הזיכרונות עובדים על 200MHZ).

יש לי 2 שאלות:

1. האם אני יכול לעלות עוד טיפה עם המעבד בלי לעלות מתח ?? (אני עם קירור סטוק, במנוחה 29-30, מאמץ 30-38).

2. הורדתי PRIME95. איך אני מריץ תבדיקה??

אהלן תומך חביב :)

כדי להריץ בדיקה בפריים95 תעשה את הפעולות הבאות:

תכנס לOptions אז ל Turture Test,שם תבחר באפשרות Blend Test (כדי שהכל מהכל ייבדק וכדי להיות בטוח שהכל תקין) ותריץ את הבדיקה בין 10 ל24 שעות- כמה שיותר = עדיף, כדי להיות בטוח שהכל יציב.

אוברקלוק מהנה ומוצלח :D

פורסם

1. אי אפשר להגיד לך כן או לא, אתה צריך לבדוק יציבות עם PRIME95 ורק כאשר אתה במצב לא יציב להעלות את המתח

2. אתה בודק שהתוכנה במצב כבוי (הסמל שלה צהוב) והולך ל options - turtrue test ובוחר באופציה השניה, large ffts, התוכנה תהפוך למצב פעיל - סמל אדום!

אתה יכול בנתיים להריץ סרטים לגלוש באינטרנט במסנג'ר וכו, רק לבדוק שהסמל נשאר אדום - פעיל

המטרה שהיא לא תפסיק לפעול אף פעם!

תעלה את האוברקלוקינג ותמשיך, עד שהתוכנה תפסיק את עצמה לבד (תהפוך לבד למצב צהוב!) ואז תעלה את המתח..

3 שעות מספיק לבדיקה חפפנית

בסוף האוברקלוקינג בדיקה רציפה של6 שעות לבדיקת יציבות מלאה! (אין צורך מעל ל6 שעות, זה מעל ומעבר, אם המערכת לא היתה יציבה זה היה מפסיק כבר ב4 שעות הראשונות..)

דרך אגב, אל תשתמש בBlend כי הוא יותר לבדיקה כללית ולא ממוקדת למעבד, אז לצורך בדיקת יציבות מלאה, לתוספת מתח, בכלל לא מומלץ להשתמש באופציה הזאת.

פורסם
  • מחבר

כשאני עושה options->turtrue test הבדיקה מתחילה אוטומטית... ככה זה צריך להיות?

בכל מקרה זה רץ כבר שעה וחצי ובנתיים זה בסדר...

המעבד על 45C

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים