עבור לתוכן

עשיתי OC למעבד, ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

ב1.7 להמעבד יחזיק שנה -שנה וחצי מקסימום ...

איזה קירור יש לך ?

לי הייתה הגרסא עם 30 CAPS והוא עשה על מתח סטוק 3.6 ....

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה שם את הAGP\PCI על 33.33\66.66 שזה התדר אפיק המקורי שלהם, אתה פשוט נועל אותם על כמה שהם אמורים להיות..

בקשר לזה שהמחשב לא עולה בבאס 240 עם מתח של 1.70 זה קצת מפליא כי בהודעה הראשונה שלך זה היה המצב

אולי הבעיה בעצם בזכרונות, תנסה לרדת חזרה ל CL3 במקום 2.5 ...

פורסם

ווטוס , הביעה היא הזיכרונות כי עבד לו טוב כשהוא עשה לפי אחוזים ...

RAUL תעשה לפי אחוזים ותבדוק כמה מתח המעבד לוקח בעזרת EVEREST או סנדרה או CPU-Z ... (עדיף אורסט )

וככה נדע לבטח מה התקלה ...

פורסם
  • מחבר

1. לפי האחוזים, המעבד לקח 1.7 (סתכל בתמונה הראשונה בדף הראשון).

2. אני אנסה להחזיר את זה לCL3.

3. giloman לפי מה אתה קובע שהוא יחזיק רק שנה?

פורסם

מעבדי אינטל נורת' ווד במתחים שמעל 1.6 על טמ''פ שמעל ל 30C מתקצרים להם החיים ובהרבה ...

פורסם

giliman, תסתכל בשורה האחרונה של התגובה שמעליך ::)

אולי הבעיה בעצם בזכרונות, תנסה לרדת חזרה ל CL3 במקום 2.5 ..

Raul... :] תנסה להוריד ל CL3, אל תשחק עם האחוזים זה פשוט לא נותן לך שום דבר שהלוח עושה בשבילך את הא"ק, תשאיר הכל על MANUAL ותלמד עם הזמן לשלוט על כל המשתנים בעצמך.

אם המתח מפחיד אותך תרד ל 1.65, אני לא הייתי נכנס ללחץ מזה..

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות האלה הורגים אותי....ססעעממקקק לא ידעתי שהם עד כדי כך גרועים

גם בCL3 הם גורמים לרסטרים פתאומיים וקורסים.. :-[

נראה לי שאני יכול לשכוח מOC רציני עד שאני לא יעיף אותם לקיבינימט! :-\

בינתיים חזרתי לOC של 10%, אבל עכשיו זה מראה לי על יחס של 3:2 ולא 1:1...

איך אני מחזיר את זה?

פורסם

אם נעלת את הזכרונות בבאס 200, וכל הזכרונות הם של DDR400, אין שום סיבה שהם מקור הבעיה

ברגע שאתה מעלה באחוזים ולא בMANUAL, הלוח שלך מתעלם מהנעילת באס שעשית קודם (נעילה של ה DRAM FREQUENCY ל400).

למען הסדר הטוב בבקשה תציין את מצב הבעיה והמצב המתוקן

שהמחשב פועל טוב, יציב בPRIME: באיזה באס המעבד, באיזה באס הזכרונות, על איזה מחלק, ומה מתח המעבד, כנ"ל למצב שהמחשב עושה בעיות.

ושוב אני אומר, גם אם יש בעיות, מתקנים את זה.. אבל ברגע שאתה מעלה באחוזים ולא במצב MANUAL אתה פשוט לא נותן לעצמך וגם לנו, אפשרות בחירה, אתה רואה שהלוח בוחר לבד את המחלקים בלי לשאול אותך..

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עובד יציב *לחלוטין* בOC של 10% (ראה תמונה מ"ס1 בתגובה הראשונה).

הבעיה היא שאני נועל את הזיכרונות ב400MHZ (בOC 3.6), המחשב מאתחל את עצמו כל כמה דק'.

אם אני נשאר על 3.6, המחשב עולה לוינדוס ועובד רגיל... לא בדקתי במאמץ.

פורסם

giliman, תסתכל בשורה האחרונה של התגובה שמעליך ::)

סורי ... והשם הוא giloman

לי היה את אותו ביוס ... כשאתה נועל על 400 זה לא נועל אלא רק משנה יחסים ... (בטוח ב99.9% ?)

RAUL תנסה להעביר ל333 או אפילו 266 ...

פורסם
  • מחבר

לי היה את אותו ביוס ... כשאתה נועל על 400 זה לא נועל אלא רק משנה יחסים ... (בטוח ב99.9% ?) 

RAUL תנסה  להעביר ל333 או אפילו 266 ...

לשנות בביוס ל333MHz? בטוח?

וגם לשנות לCL2.5?

פורסם

תנסה לשנות ל 333 ותנסה להשאיר את הCL כמו שהוא כי בבאס 240 הם יעבדו ב207 באס ...

דרך אגב יש לי זיכרונות DDR500 של A-DATA שאני רוצה למכור אז אם אתה מעוניין תדבר איתי בפרטי ...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז ככה, עשיתי OC ל 3.2 ידנית

לחץ כאן

השארתי את המתח לליבה על AUTO וגם את הMHZ לזיכרון על AUTO, רק שיניתי את הEXTERNAL FREQUENCY ל215 ואת התזמונים ל 2.5,3,3,7

עכשיו יש לי מ"ס שאלות:

1. האם זה בסדר?

2. האם כדאי להשאיר את היחס 3:2? אם לא איך אני מחזיר ל1:1 בביוס (אין לי אפשרות של FSB:DRAM.

3. למה הזיכרונות שלי עובדים על 143MHZ?

פורסם

1. עקרונית זה בסדר, יאאלה תתחיל להתקדם אתה רק בתחילת הדרך עם האוברקלוק

2. אם אין לך יחסים בביוס אז:

או שתשאיר אותם על אוטומט ותתחיל לעלות עוד את הבאס של המעבד, ככה גם הזיכרונות יעלו.

או שתנעל את הזכרונות על 400, כל עוד אתה בMANUAL אין סיבה שהם לא ינעלו על 400 עם התזמונים הנוכחיים.

3. הם עובדים ככה בגלל שהניהול האוטומטי של הלוח כנראה לא מספיק חכם, והוא בחר ביחסים גרועים, בבאס הנוכחי במידה וכל הזכרונות שלך הם DDR400, היחסים האי-סינכרוניים הנורמליים היו 6:5, ובמידה והזכרונות שלך הם DDR333 אז באמת היחסים הנוכחיים הם הנכונים.

שים לב לתמונה שצירפת בפוסט הראשון:

CLICK HERE

הכוונה היא, שתגיע למצב הזה, אבל ב MANUAL !

תגיע קודם כל לבאס 240 שהמערכת היציבה, אם זה דורש ממך תוספת מתח אז תוסיף לאט לאט..

תנסה לעבוד קודם כל שהזכרונות נעולים על 400, תראה אם במצב MANUAL הם באמת ננעלים על באס 200 או שלא.

שים לב במסך SPD רשום שהתזמונים שהזכרונות בנויים אליהם, לעבוד בבאס 200 (DDR400), הם CL3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים