פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אהלן,היה לי ויכוח עם מישהו מהפורום האמ*אור*האמ והוא אמר שבחורה לא צריכה לתת בפגישה הראשונה,מה דעתכם בעניין?אגב זה לא עובר על שום חוק בנתיים אז..
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים בוא נגיד ככה, אני אישית לא אתנגדאבל זה זנותי...תחשוב אם מי שאתה יוצא איתה נותנת בפגישה הראשונה, ועכשיו תחשובעל כמות הפגישות הראשונות שהיו לה, ואם היא שכבה עם כל אחד מהם...אני אישית חושב שזה זנותי
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לא חושב שיש תשובה של כן או לא.. לפי ההרגשה שלה מאותו הערב ולפי האופי שלה.לדעתי זה לא כזה נורא (קשה להגיד על זה זנותי, אנחנו לא בשנות ה50), אבל שוב זה תלוי איך הקשר וכל זה...
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לא חושב שיש תשובה של כן או לא.. לפי ההרגשה שלה מאותו הערב ולפי האופי שלה.לדעתי זה לא כזה נורא (קשה להגיד על זה זנותי, אנחנו לא בשנות ה50), אבל שוב זה תלוי איך הקשר וכל זה...^^^
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים ברור שזה תלוי בהקשר, אבל אם היא נותנת לכל בחור בפגישה הראשונה, זה זנותי (לדעתי)כמובן שזה לא אומר שאם היא תיתן בפגישה הראשונה היא זונה, אבל אם היא תיתן לכל אחד...
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לדעתי רק אם יש קליק חזק ומשיכה מטורפת. אם לא אז היא סתם מנסה "לקנות" אותי בעזרת סקס...
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים זה לא רציני ככה . אני לא חושב שדייט שנגמר ככה יכול להמשיך הלאה לקשר רציני
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מה שואטוס לוקוס אמר ובאמת אנחנו לא שנות ה50 זה לא רציני ככה . אני לא חושב שדייט שנגמר ככה יכול להמשיך הלאה לקשר רציני ולמה זה
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים (במידה והם לא הכירו לפני הדייט)אין בזה משהו רע בכלל, רק שזה מעיד על האופי של "המשך" קשר, אם בכלל יהיה כזה... מובן שזה יהיה יזיזות.אני חושב שקשה מאוד לבנות קשר רומנטי עם מישהי שמחלקת מתנות ביום הראשון..
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים בכל מקרה כדאי להשתמש בקונדום, בין אם זאת הפגישה הראשונה או לאלפחות עד שיש לך הוכחות שהיא לא נגועה, ושהגעתם למצב שאתםנאמנים אחד לשני ולא מקיימים יחסי מין עם פרטנרים אחריםחוץ מזה, יום אחרי לא יעזור לךצריך לחכות זמן מסויים עד שזה מתגלה בבדיקת איידס (3 שבועות אם אני לא טועה)
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים שמע אם היא אחת נותת לך בפעם הראשונה בבלינד דייט, ברור שמדובר בשרמוטה שהזדיינה מאה אלף פעם עם כל מה שזז ברחוב.
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לא נראה לי שיש המון הגיון בדברים שלך...אם בכלל. אין לזה אקסיומה, זה עניין של "כל מקרה לגופו". אני אישית מעדיף לצאת לדייט ושאם היא רוצה אותי שישר תתן וזהו, בלי לשחק יותר מדי משחקים
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לטווח הקצר זה אולי טוב בשביל לספק את היצר שלך. אבל אחרי שכבר נרגעת אתה מתחיל לחשוב- "אם אני קיבלתי כ"כ בקלות, עם כמה באמת היא עוד שכבה?" , אתה גם חושש שיש לה אולי מחלת מין כלשהי (ולא בהכרח איידס, גם יכול להיות למשל הרפס), ושהיא, במידה ויתפתח קשר רומנטי, כנראה תבגוד בך יחסית בקלות אם היא תראה מישהו אחר שמוצא חן בעיניה. בכל מקרה, אתה תכבד אישה שנכנסת למיטה בדייט הראשון? עזוב את זה שזה טוב לסיפוק היצר המידיי, לטווח הארוך- על איזה סוג של אופי זה מעיד? על בן-אדם נאמן או על בן-אדם שהוא יותר פרפר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.