פורסם 2005 בינואר 1720 שנים בוקר טוב!מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...)או להשאר עם אלו?BigBen
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים נראה לי שהוא התכוון לשני סטיקים של 512 , ולא שניים של 1gb .בכל מקרה , עדיף1gb איטי יותרעל 512 מהיר
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים כשאני אשדרג את המחשב ...אם אתה לא מחליף לוח אם בשידרוג אז סביר להניח שעדיף להשאיר את הקיימים.אם אתה מחליף גם את הלוח בשידרוג אז תהיה חייב להחליף גם את הזכרונות בהנחה שאתה מעוניין לרכוש לוח מתקדם עם צ'יפסט שתומך בDDR II.
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אם אתה לא מחליף לוח אם בשידרוג אז סביר להניח שעדיף להשאיר את הקיימים.אם אתה מחליף גם את הלוח בשידרוג אז תהיה חייב להחליף גם את הזכרונות בהנחה שאתה מעוניין לרכוש לוח מתקדם עם צ'יפסט שתומך בDDR II.מה הקשר??עם הוא קונה AMD או לוח ל478?או אפילו ל775 עם DDR או DDR +DDR2?
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים יש משהו בדבריך אם הוא מעוניין לשדרג ל/מערכת AMD. אם לא, והוא אכן מחליף לוח, לא כדאי לו לקחת לוח עם PCI E ו-DDR II ? אלא אם כן תקציב השידרוג באמת מוגבל :-\ בכל אופן אם הוא יתן את המפרט שלו, את הצרכים שלו ואת התקציב - כולנו נהיה יותר חכמים
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים דבר ראשון זה תלוי מה הוא רוצה אם אינטל או AMDשנית עם הוא לוקח אינטל אז כמובן שיקח PCIE עכשיו בקשר לDDR2 אין לי בעיה עם הזיכרון אבל הוא פשוט יקר אז הוא יכול לקנות לוח כמו נגיד הP5GDC שיש שם גם DDR וגם DDR2 כך שהיום הוא ישתמש בשלו ובעתיד כשהזיכרון החדש יהיה יותר זול ויותר מהיר (תזמונים) אז שיחליף
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים כ ל ע ו ד לא מתוכנן OC אז כן,עדיף לך GB זכרון pc2100 מאשר 512 של יותר גבוה...אבל אז בא הקטע של יחסים וזה....
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אם לא, והוא אכן מחליף לוח, לא כדאי לו לקחת לוח עם PCI E ו-DDR II ???PCI-E לא ממש קשור כאן, ובכל מקרה הייתי ממליץ לו נגד DDR2, יותר יקר+יותר איטי זה לא שיפור מבחינתי
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מחבר הסיפור הוא, יש לי בבית מחשב 1.8Ghz ישן, שמתחיל לצלועאז החלטתי לקנות חדש... בתור סטודנט תפרן, אני לא מעוניין במחשבאולטרה סופר-סופר, קצת משחקים, קצת אינטרנט...חשבתי AMDsempron 2800 או משהו כזה,ולדחוף לו את הזיכרונות (שני סטיקים של 1Gb 266MHz) על איזה לוח אם אתם ממליצים?
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266חחח איזה כיף זה למצוא בבית 2GB RAM ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.