עבור לתוכן

עדכון FIRMWARE ל DD0203 -> הכונן מת (נכנסתי לסטטיסטיקה)

Featured Replies

פורסם

טוב,

אני פותח את הת'ראד הזה כי אני לא חשבתי שלי זה יקרה :screwy:

תמיד שמעתי וקראתי על כך שעידכוני FIRMWARE מסוכנים, אבל לי, טכנאי מחשבים מדופלם (10 שנות נסיון)-> אין סיכוי :kopfpatsch:

הסיפור הולך כך :

הצורב שלי OPTORITE DD0203, המצויין כדרך אגב (עד כה), ששירת אותי נאמנה כ יותר משנה ומעל 125 DVD צרובים החל לעשות בעיות.

דיסק ריק אחד לא הכיר, ועל אחר ה NERO צרב כאילו כמו שצריך עד הסוף, אבל הדיסק היה רק צרוב עד האמצע.

לאחר מיכן הוא צרב את אותם הנתונים על דיסק כמו שצריך.

היום צרבתי שוב אך התוצאה היתה שוב דיסק "כאילו צרוב", אשר היה צרוב עד חציו.

החלטתי שדי, החלטתי לנקות את העינית ולעדכן FIRMWARE.

אולי יש ליכלוך או התוכנה קצת נדפקה, תאמינו או לו, זו שיטה (עדכון FIRMWARE) שעבדה לי במספר מקרים (לא בכונן הזה) של בעיות עם צורבים גם כשה FIRMWARE הוא אותו אחד שכבר בכונן.

בקיצור, בסוף עדכון ה FIRMWARE המחשב קפוא ולאחר ריסטרט לא עולה :pissed:

ניתקתי את הכונן והוא עולה, המחשב לא יכול לזהות את הכונן!

חקרתי קצת וגיליתי שבמקרים דומים,הזזת הג'אמפר של הכונן אחר ימינה (הכוונה לג'אמפרים שנמצאים ב FACTORY SETTTING מאחורה) עזרה ל"החיות" את הכונן, לי לא !!!

זהו, ניסיתי כל אחר מהאפשרויות הג'ימפור השונות ונגמרו לי האופציות (גם כבל אחר וכו), אז למישהו יש רעיון מה לעשות עם כונן שה CHIP של ה FIRMWARE הלך לעולמו? :nixweiss:

ו...............תזהרו, כי קר שם בחוץ (ועדכונים מיותרים כשמם כן הם ... מיותרים :nono:).

אה, את הרעיון של לנסוע ממש מהר ולזרוק אותו מדרך פרויד (לחיפאים שביננו) כלפי מטה ולראות מי יגיע קודם, כבר שמעתי. ;)

פורסם

המממ ....

אתה יכול לפרק את הביוס שלו החוצה , לראות מספר סידורי של רכיב , להריץ חיפוש ברשת , לראות אם מוכרים כאלה דברים בנפרד .... או ........ שאתה יכול לפנות ליצרן עצמו , להסביר להם שהכונן כבר לא באחריות , ואתה תשמח מאוד לקנות ביוס חדש לכונן תמורת סכום הגיוני על מנת להשמיש שוב מוצר מדהים מבית החומרה שלהם .

לפי דעתי , עם הניסוח הנכון , אתה תקבל בדואר איזה ג'וק קטן בערך תוך שבועיים .

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הכונן כבר מפורק ;D קשה היה לי להשאיר את כל הברגים האלו במקום...

תוכל לכוון אותי מי מהצ'יפים הוא הביוס? (בלוח אם ובכרטיס מסך זה יותר קל ->אני אמנם טכנאי אבל תמיד יש פעם ראשונה)

פורסם

אוקיי .... במעטפת החיצונית , הפח , תחפש מדבקות לבנות שלא כתוב עליהן יותר מדי , ונסה לקלף אותן , יש נטייה מסויימת ליצרנים מסויימים להחביא את הדברים האלה .

בגדול , מה שאתה צריך לחפש , במקרה הטוב , זה תושבת רגילה של ביוס , התושבת ויזואלית כמעט זהה לתושבת של ביוס מודרני של כל לוח מהשנתיים האחרונות .

במקרה היותר רע , או הגרוע ביותר בעצם , הביוס מולחם לו איי שם על גבי הלוח ללא אפשרות שליפה , ואז כל העניין הופך לברדקיסטי יותר .

או שזה בתחתית , או שהם דחפו אותו במקום אחר .

אני לא כל כך מכיר את הכוננים של החברה הזאת , אבל אין לך יותר מדי מקומות לשים דברים כאלה .

אם לא ....

אתה יודע ... או ה3500 , או ה3520 , או הה63 של LG או לא יודע מה ... כולה צורב , עושים מזה עניין כאילו הולכים להתחתן איתו .

פורסם
  • מחבר

תודה, אחפש....

פורסם

האם המחשב קפא בזמן העידכון או אחרי ששלב העידכון הסתיים?

פורסם
  • מחבר

אחרי שהסתיים

פורסם

גם ככה אני חושב שהצורב התעייף או שצריך ניקוי עינית,אבל בכל מקרה...עד כמה שאני יודע יש לך אפשרות לעדכן FW דרך win ודרך DOS,נסה לחזור לקושחה הרשמית דרך דוס.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל,

בקיצור, בסוף עדכון ה FIRMWARE המחשב קפוא ולאחר ריסטרט לא עולה  :pissed:

ניתקתי את הכונן והוא עולה, המחשב לא יכול לזהות את הכונן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים