פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני ממש בעד AAOמשחק טקטי טוב, חינם, לא כבד.אולי אפילו נבנה קלאן של HWZONE ;Dזה כיף לשחק עם אנשים שמכירים, בגלל הקטע של עבודת צוות וטקטיקה, מנסיון ארוך שלי עם המשחק. לא כמו UT שזה פשוט אותו דבר כל הזמן ואין הבדל בין המחשב לשחקנים ובין שחקנים לשחקנים.אני חשב ש AAO יכל להצליח.הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם צריך לעבור את כל האימונים כדי לשחק, כי זה יכל להיות מבעס ואין לי כוח שוב פעם לעשות את זה.גם COD יכל להיות טוב, אבל אני חושב שפחות.מישהו הולך לפתוח סקר?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני בעד Call Of Duty כי אני מסוגל להשיג מקורי ואז זה יהיה מעולה , אם לא , CS יהיה אופציה טובה , אבל לאנריל אין מצב , כי לכמעט שלושת רבע מהאנשים כאן אין סידיקי לאינטרנט(אתם יודעים על מה אני מדבר , לא ניכנס לזה)עוד דבר זה באמת HLDM!!! , זה משחק כל כך סוס!!!! , אין עליו.ועוד דבר , אם יש למישהו כוח , אני מאוד הייתי רוצה NFSU!! , אין עליו , אני מת על המשחק רשת שלו , ובכלל על המשחק.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים גם אני אוהב את NFSU.. ואין בעיה לפתוח ערוץ משלנו.. אבל מה עם משחקים? כל הזמן כל 4 יהיו במשחק אחר ואף אחד לא ידבר עם אף אחד.. (אין IN-Game צ'אט, וגם אם היה איך היינו משתמשים...)
פורסם 2004 ביולי 121 שנים unreal!יש בזה המון אסטרטגיה הקאץ' פה שאין לך זמן לחשוב לפני שאתה מתפגר...מתפרג אפשר להגיד
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אנריל זה לא אסטרטגיה, לא ברמה של AAOלא צריך סי די לAAO אז למה לא לשחק בזה?כל הדיבורים גרמו לי לרצות להוריד שוב את המשחק!נראה אם עוד יש לי את הפרטים של החשבון..
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אנריל 04סקבר דאת' מאצ' או טים דאת' מאצ' לא זוכר כברwww.l!onetwork.netכן זה סרבר לא האתר שלהם[רק]בואו כנסו עכשיו כל מי שיכול ורוצה. אני ביינתיים שמה יורה באוויר
פורסם 2004 ביולי 121 שנים שיחקתי שם עכשיומה זהאני מקבל נשק מסריח ואני אמור להרוג איתו מישהואני רוצה ת DM הרגיל
פורסם 2004 ביולי 121 שנים נסה את זה:suprnoveut2004clanserver.studapooאת אתה מנסה תודיע לי שאני אכנס...
פורסם 2004 ביולי 121 שנים G.I.JO - למה פתחת דיון חדש?איחדתי עם הקודם.תרכזו את כל עניין משחקי הרשת פה.אני שם את זה כסטיקי.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים כל מי שמעוניין לשחק שיתפד פה היום בעשר וישלח לי הודעה בפרטי שהוא כאן.יאללה בוא נוזיז דברים נשבר לי לדבר,רוצה לסגור כבר זמן שעה וסרבר.תוכיחו שאתם רציניים בדבר, זה ממש יעזור לגבש את הפורום הזה+אני מת למצוא לי חברה לשחק איתם קבוע ,ואני מנחש שאני לא לבד,לא ככה?עריכהשמעו כל מי שרוצה בכללי,לא במיידי אני מתכוון, לשחק אנריל 04 או קול אוף דיוטי,למרות שאני ניוב רציני בקול אווף דיוטי נתקין את זה שוב שיהיה יותר גיוון,קיצור שיוסיף עצמו לאיי סי שלי אני אשמש כקורדינייטור למשחקי רשת.זה אומר שברגע שמישהו רוצה לשחק במשחק כל שהוא אני מתחייב להודיע לכולם שיש משחק,לא משנה אם אני עצמי חייב ללכת אני אודיע לכולם.אם מישהו אחר יותר בכיר ממני בפורומים שנמצא פה יותר מעוניין לקחת תתפקיד רק שיגיד.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים שמעו חברס אני והולי משחקים כבר אנריל 04 על בסיס יומי.אנחנו צריכים עוד שניים כדי שנוכל לשחק זוגות,אנחנו משחקים דיי הרבה אז כל אחד מבורך.רק בחייאת שמישהו יבוא כבר זה מבאס 2.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני חושב שכדאי יותר לשחק AA. הרבה יותר פשוטוחוקי ;Dיש גם שרתים ישראלים ריקים לגמרי עם פינג נמוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.