פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני בעד לארגן משחק רשת בשביל כל חברי הפורום.אני רוצה אנריל.אני מניח שחלק מכם לפחות בעד כן?עכשיו יש כמה שאלות:אם אני אארח יהיה לכולם פינג נורא גבוהה לא?זה משנה איזה אינטרנט יש לי?חוץ מהשאלות מי שתומך שירשום כאן.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אני בעד UT2004 או וורקראפט או משו כזה אבל אנריל יותר כיף כי יש תמיכה בדיבור.....
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים טוב לא אכפת לילמרות שלא שיחקתי הרבה אם בכלל UNREALיש לי סקילס(ולא מ CS)תגיד תאריך ושעה
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אתה מתכוון שכל אחד מהבית?לי יש את אלהunreal2004soldier of fortune 2call of dutyועוד כמה שאני לא זוכר בגלל שאני כבר לא נגעתי במולטי שלהם הרבה זמן.אני בעד רק תקבעו זמן טוב
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים לא לא לאאני רוצה אנריל לא קאונטר ושיט אחרלא CSזה חרא של משחקרגע צריכים סידיקי מקורי ל UT2004?דברו איתי לגבי זהעכשיו אני בעד משחק מחר בערב מה אומרים?מחר ב 8-9 ככה בערב עד שימאס?אולי תעשה סקרUnrealcall of dutyבלי CS!אני לא שיחקתי אף פעם קול אוף דיוטי באינטרנטוזה רק לעשות את המשימות אבל ביחד לא?נראה לי שבאנריל בהחלט יש יותר מקום לסקילים מאשר בקול אוף...יהיה יותר מעניין לדעתי
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אולי משחק חינמי שכל הפורום יוכל לשחק בלי בעיות מיותרות?ET זה משחק מעולה, גם AA:O.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים ET מבאס אותי כל הזמןAA כל סיבוב לוקח שעה ותמיד הורגים אותי הקמפרים המנאייקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.