פורסם 2005 בינואר 1520 שנים תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירותובאמא שלי שזה אמיתי[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר מה זה משנה כמה קבצים ואין מצב שחבר שלך הגיע ל 209 ועם כן אז זה היה לכמה שניות אני ב 95 כל הזמן הרבה קבצים =מהירות די טובה ה EMULE החדש ממש זבל
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים הוא באמת הגיע לכמה דקות על 209, ובכללי הוא מוריד גם 10 דברים ומגיע למהירויות יפות של 80-90 ביחד. אתה מוריד איזה 20 דברים ביחד.... האימיול שלי לא סוחב בכלל , אני שמח שזה עובר את ה 20
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר גם לי הייתה תקופה שהייתי מגיע ל 20-30 לא יותר ואז לא יודע כבר איזה שבוע מוריד לי 100 אז אני מוריד פול דברים כי זה כיף בכל ההורדות שלי הכל סרטים(ברוסית מדובב) אין מישחק אחד :jump:
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים עשית משהו מיוחד כדי להוריד מהר? או שזה פשוט תקופה כזאת שאימיול מוריד מהר? או שזה קשור לדברים שאתה מוריד (אולי רוסים משתפים יותר )?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים בולשיט, המד של המהירות באימיול תמיד משקר בגלל עומס על החיבור.ולמה זה טוב להוריד ב 90KBPS אם זה בעצם המון קבצים שונים שכל אחד יורת ב 4KPS, זה ממש עלוב.אני לא מבין מה הקטע בזה...אני מוריד דרך MIRC ב 96KBPS (זה המקסימום שלי) קובץ אחד, בלי ירידות ועליות במהירות ועם פחות מחמישית מהעומס על המחשב שהתוכנה מפעילה, והרבה הרבה הרבה פחות עומס על החיבור (עם אימיול ברקע בקושי אפשר לגלוש בגלל כל החיבורים האלה, אם מירק זה אפילו לא משפיע על המהירות של הגלישה).זאת תוכנה פרמיטיבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.