עבור לתוכן

מהו הכרטיס הכי משתלם לקנייה למטרות אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת,אבל בכל זאת אני אסביר: התכוונתי לשאול מהו הכרטיס שהכי כדאי לקנות (לא כרטיס מסויים של יצרניות שונות) כדי לבצע לו אוברקלוק ושיפורי ביצועים כך שיגיע לשיפור ביצועים משמעותי?

למשל:לקנות את הכרטיס הכי חדש שיש לא ישתלם מבחינה כספית ולכן הוא לא מועדף,או , לקנות כרטיס ישן מדי לא ישתלם כי גם עם אוברקלוק גדול הביצועים שלו לא יספקו במשחקים חדשים וכדומה..

עכשיו בעזרת הפרטים הללו תוכלו להגיד לי את הכרטיס המשתלם ביותר ושל איזה חברה הוא? (אין העדפה של ATi או NVIDIA)

נ.ב:האם יכול כרטיס 9800XT מתוצרת ATi להיות משתלם מאוד במחיר של כ-1,650 ש"ח?

Luv u ppl :)

פורסם

כמה כסף את המוכן להשקיע?

דרך-אגב, 9800XT ב1650 זה ממש לא משתלם. אפשר לקנות ב1200 ש"ח 6600GT שחזק מממנו בעיקר ברזולוציות גבוהות, ובעוד 100 ש"ח אפשר לקנות 6800 שחזק ממנו פי 2 ויותר.

פורסם
  • מחבר

כמה כסף את המוכן להשקיע?

דרך-אגב, 9800XT ב1650 זה ממש לא משתלם. אפשר לקנות ב1200 ש"ח 6600GT שחזק מממנו בעיקר ברזולוציות גבוהות, ובעוד 100 ש"ח אפשר לקנות 6800 שחזק ממנו פי 2 ויותר.

הבעיה ששכחתי לכתוב אותה היא שהלוח אם שלי (שמופיע בחתימה שלי) לא תומך למיטב ידיעתי בPCI-Express ולכן אני גם זקוק לכרטיס שאינו משתמש בטכנולוגיה הזו וכמובן גם יתאים לדרישות - והתקציב שלי הוא עד 1,600.

פורסם

contA- אני ממליץ לך על ה6600GT ויש אותו גם לאפיק הAGP

פורסם
  • מחבר

יהיה הבדל בביצועים אם אני אשתמש בכרטיס בAGP? אם כן, הוא יהיה משמעותי?(אם הייתי משתמש בלוח אם שתומך PCI-Express או לא)

באמת אפשר יהיה (באמצעות הקירור מים שעומד להיות לי) להגיע עם הכרטיס מסך הזה למהירויות גבוהות במיוחד?- הוא עדיף על הכרטיס הזה מתוצרת לידטק? (אני שואל כי ידוע שללידטק יש קירור סטוק חזק מאוד)

**עריכה**

למהירויות של איזה כרטיס (בבקשה תתנו דוגמא משל 2 החברות: NVIDIA ו- ATi) אפשר להגיע בעזרת קירור מתאים עם הכרטיס הזה?

פורסם

אפיק הPCIE בעיקרון מהיר יותר מהAGP...

אבל טכנית אתה לא אמור להרגיש שום הבדל, ה6600GT גם ככה לא מנצל את כל רוחב הפס של הAGP

עם קירור מים אני מאמין שאתה תוכל להגיע עם הכרטיס הזה די רחוק... יש לו פוטנציאל OC לא רע בכלל.

לידטק היא חברה מעולה, אבל אני לא חושב שהיא טובה מחברה אחרת.... יש לה קירור סטוק של nVidia בדיוק כמו לשאר...

לך על החברה הזולה ביותר עם זמן האחריות הארוך ביותר...

פורסם
  • מחבר

אפיק הPCIE בעיקרון מהיר יותר מהAGP...

אבל טכנית אתה לא אמור להרגיש שום הבדל, ה6600GT גם ככה לא מנצל את כל רוחב הפס של הAGP

עם קירור מים אני מאמין שאתה תוכל להגיע עם הכרטיס הזה די רחוק... יש לו פוטנציאל OC לא רע בכלל.

לידטק היא חברה מעולה, אבל אני לא חושב שהיא טובה מחברה אחרת.... יש לה קירור סטוק של nVidia בדיוק כמו לשאר...

לך על החברה הזולה ביותר עם זמן האחריות הארוך ביותר...

ואתה בטוח שה6600GT יהיה הכי משתלם מבחינה כספית +ביצועים אחרי אוברקלוק ואולי אפילו פלאש לביוס? (אני שואל כי אני לא יודע אם אתה אובייקטיבי או שאתה אובססיבי על NVIDIA) ;)

אני אוכל להגיע למהירות של 6800GT בפלאש לביוס או במהירויות שעון באוברקלוק?

פורסם

ואתה בטוח שה6600GT יהיה הכי משתלם מבחינה כספית +ביצועים אחרי אוברקלוק ואולי אפילו פלאש לביוס? (אני שואל כי אני לא יודע אם אתה אובייקטיבי או שאתה אובססיבי על NVIDIA)  ;)

אני אוכל להגיע למהירות של 6800GT בפלאש לביוס או במהירויות שעון באוברקלוק?

1. אני ב=ט=ו=ח שה6600GT יהיה הכי משתלם.

2. אל תדאג, אני אובייקטיבי לחלוטין. אתה מוזמן לעבור על ההודעות האחרונות שלי ולהשתכנע שאני נטרלי ולראות לא פעם שהמצלתי על ATi.

3. אל תתבלבל! ה6600GT לעולם לא יגיע ליכולות של ה6800GT! ולא רק בגלל מהירויות שעון... למעשה, ה6600GT הוא בדיוק חצי מה6800GT (יש לו רק 128bit ו128mb ורק 8 צינורות עיבוד) וכו'.........

לכן, גם OC נכבד (שללא ספק יועיל), 6800GT הוא לא יהיה.... במקרה הטוב 6800NU.

מקווה שעכשיו אתה מבין יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

1. אני ב=ט=ו=ח שה6600GT יהיה הכי משתלם.

2. אל תדאג, אני אובייקטיבי לחלוטין. אתה מוזמן לעבור על ההודעות האחרונות שלי ולהשתכנע שאני נטרלי ולראות לא פעם שהמצלתי על ATi.

3. אל תתבלבל! ה6600GT לעולם לא יגיע ליכולות של ה6800GT! ולא רק בגלל מהירויות שעון... למעשה, ה6600GT הוא בדיוק חצי מה6800GT (יש לו רק 128bit ו128mb ורק 8 צינורות עיבוד) וכו'.........

לכן, גם OC נכבד (שללא ספק יועיל), 6800GT הוא לא יהיה.... במקרה הטוב 6800NU.

מקווה שעכשיו אתה מבין יותר טוב.

עדיף לי להוסיף עוד כמאה שקל ולקנות את ה6800 מתוצרת אלבטרון?

אפשר לעשות עם ה6800 פלאש או משהו ולהגיע למהירות של הGT?

פורסם

עדיף לי להוסיף עוד כמאה שקל ולקנות את ה6800 מתוצרת אלבטרון?

אפשר לעשות עם ה6800 פלאש או משהו ולהגיע למהירות של הGT?

אם שווה... אמממ... בתכלס הכל עניין של כ=ס=ף.

יש די הרבה שהצילחו לעשות סופטמוד ולפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד, מה שמביא לו בוסט די רציני בביצועים אבל הוא עדיין יהיה נחות ממנו במעט בגלל שיש לו רק 128 MB וזיכרונות DDR1 רגילים ולא DDR3 כמו של הGT.

שורה אחרונה, אם יש כסף, שווה להשקיע עוד 200-300 ש"ח כדי לקבל כרטיס חזק יותר, במיוחד לטווח הארוך (ה6800 מתמודד טוב הרבה יותר עם עומס ופילטרים).

פורסם
  • מחבר

אם שווה... אמממ... בתכלס הכל עניין של כ=ס=ף.

יש די הרבה שהצילחו לעשות סופטמוד ולפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד, מה שמביא לו בוסט די רציני בביצועים אבל הוא עדיין יהיה נחות ממנו במעט בגלל שיש לו רק 128 MB וזיכרונות DDR1 רגילים ולא DDR3 כמו של הGT.

שורה אחרונה, אם יש כסף, שווה להשקיע עוד 200-300 ש"ח כדי לקבל כרטיס חזק יותר, במיוחד לטווח הארוך (ה6800 מתמודד טוב הרבה יותר עם עומס ופילטרים).

התהליך הזה של פתיחת צינורות זה מסובך עד כדי כך שאני,בתור אחד שצובר רק לאחרונה נסיון,לא אוכל לעשות זאת בעצמי? או שזה דבר שבעזרת מדריך או שניים אוכל לעשות בעצמי?

ובקשר לזכרון, יש לו 256:

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/overview.asp?pro_id=102

**עריכה**

זה נכון של6800 אפשר לעשות אוברקלוק קטן יחסית לכרטיסים אחרים?

או שזו סתם שטות?

פורסם

יש לו 256 bit לא 256mb

פורסם
  • מחבר

יש לו 256 bit לא 256mb

צודק,אבל במילא בזמן הקרוב המשחקים שיש ויהיו בשוק לא ינצלו את מלוא הזכרון,לא ככה?

פורסם

לפי דעתי הם כבר מנצלים

דום3 אפילו ינצל 512

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי הם כבר מנצלים

דום3 אפילו ינצל 512

ינצל?קוקו.. הוא יצא כבר..

אני לא מבין איך הוא מנצל 512 MB אם הרדאון 9500 פרו שלי מריץ אותו כמו מלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים