עבור לתוכן

מהו ה-Antivirus הכי טוב (יחסית לאחרים)?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל.

דעתי בעניין :

NAV - sucks

McAfee - בסדר, ממוצע.

לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו.

תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

פורסם

שלום, וברוך הבא לפורומים, תראה למעלה כי יש כפתור "חיפוש" תשתמש בו, כי בערך פעם בשבוע מישהו פותח פוסט בנושא הזה, וכל הזמן אנשים חוזרים על אותם דברים... אז אין טעם לעוד פוסט כזה, נכון ?

אם אתה מתקשה עם החיפוש תגיד...

יום טוב.

פורסם

Pc cillin...

פורסם

NAV 2005 שיחק אותה ובגדול.

אני ממליץ עליו בחום, כל השאר כמו AVG סתם חרא, מנסיון.

או שאם אתה רוצה יש את פנדה, הם נחמדים מאוד.

פורסם

עכשיו יהיו הרבה שיחלקו עלייך בקשר ל-NAV2005...

אבל אני גם ממליץ עליו , אני המון זמן משתמש בו והוא פשוט אנטי וירוס מעולה בשבילי ולא מאט בכלל מביצועי המחשב אצלי.

עכשיו הרבה יגידו להפך ממה שאמרתי , אבל זאת דעתי ואני לא מתכוון להחליף לשום אנטי וירוס אחר.

פורסם

קספרסקי

פורסם
  • מחבר

שלום, וברוך הבא לפורומים, תראה למעלה כי יש כפתור "חיפוש" תשתמש בו, כי בערך פעם בשבוע מישהו פותח פוסט בנושא הזה, וכל הזמן אנשים חוזרים על אותם דברים... אז אין טעם לעוד פוסט כזה, נכון ?

אם אתה מתקשה עם החיפוש תגיד...

יום טוב.

שלום גם לך,

פירסמתי את פוסט כי לא מצאתי פוסט שסיפק אותי מבחינת מידע. אם יש לך פוסט ישן עם תגובות של אנשים על אנטיוירוסים אשמח אם תראה לי.

חוצמזה נראה לי שמנוע החיפוש של האתר לא מי יודע מה. בלי להעליב.

תודה

פורסם

שלום גם לך,

פירסמתי את פוסט כי לא מצאתי פוסט שסיפק אותי מבחינת מידע. אם יש לך פוסט ישן עם תגובות של אנשים על אנטיוירוסים אשמח אם תראה לי.

חוצמזה נראה לי שמנוע החיפוש של האתר לא מי יודע מה. בלי להעליב.

תודה

אתה צריך להשתמש בכפתור החיפוש, ולא ב "חיפוש מהיר" כי זה מחפש רק בתת-פורום הנוכחי...

NAV-2005 גוזל הרבה משאבים.. למשל, כשאני צורב ו NAV עובד, אני לא יכול לגעת במחשב בלי שה BUFFER ירד ל אפס... כשאני עושה DISABLE ל AUTOPROTECT אני יכול לעשות הכל בלי בעיה...

פורסם

אני לא מבין איך אתם יכולים להמליץ על NAV 2005...קקה ביותר!

אין ספק בכלל ש KAV הוא הכי טוב, מגלה הכי הרבה וירוסים, גוזל מחצית מהמשאבים שנורטון גוזל, ומתעדכן הכי הרבה ומהר!

פורסם

BitDefender 8 Professional Plus

פורסם

Mcaffe .

מה שכן הוא תופס המון פרוססים עם התוספים שלו

אבל אני הכי מרוצה ממנו

פורסם

לדעתי קספרסקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים