פורסם 2005 בינואר 1520 שנים בעמוד 1: הגדרתי Application("a(5)")int ifor i=0 to i=5Application("a(i)") = 0i=i+1nextקישור לעמוד 2!עמוד 2:int inxApplication("a(ind)") = x (-משתנה עם ערך מספרי כלשהו)ind = ind +1 העמוד עושה redirect עד ש ind=4-קישור לעמוד 3עמוד 3:dim ifor i=0 to i=5response.write application("a(i)")i = i+1nextאז עד כה התוכנית אמורה להדפיס את הערכים אשר התקבלי בעמוד 2 נכון?במקום זה מודפסים הערכים שהתקבלו בעמוד 1מה יכול להיות הבעיה??תודה רבה
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים תרשום את כל הקוד הרלוונטי(עם REDIRECT כמו שצריך)לא הבנתי כל כך מה אתה עושה בדף 2. תנסה גם לעשות: Application("a(" + i + ")")
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים הי,אני מצטרף להודעה הקודמת,זה ממש מבולבל ולא ברור. בכל מקרה אתה לא צריך לקדם את המשתנים בלולאהלא הצלחתי להבין בשביל מה אתה צריך בכלל את השלב הראשון?אולי תוציא הודעות debug ותדפיס את המערך אחרי כל שלב וככה תוכללעקבו אחרי התגלגלות הענינים.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים נראה לי מוזר שאתה שם את האינדקס של המערך במרכאות... יתכן שזה מקור הבעייה.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מה זה?Application("a(i)") ?אולי התכוונת ל:Application("a(" & i & ")") בכל מקרה כתיבה גרועה אם אתה מתכוון למערך זאת לא הדרך.
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים חה חה,נראה לי שרק אותנו מה שהבחור כתב מטרידוהוא כבר שכח שהוא שלח הודעה לפורום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.