עבור לתוכן

כרטיס קול של הרקולס

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה.

יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d.

מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים.

מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים?

אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם.

אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה.

מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס חיבור בננה אחד לרמקוליים הקדמיים וחיבור בננה אחד לאחוריים אבל אז הסאב מסתבך לי לא יודע אני בעצמי התבלבלתי אז בבקשה מי שיכול לעזור לי זה דחוף!!!

פורסם

לא הבנתי כל כך את השאלה שלך....

אתה שואל אם תוכל לחבר בלי בעיות את הרמקולים לראק?

פורסם

אל תדאג.

אתה יכול לחבר אותם בנפרד כלומר

2 אחוריים - לחיבור אחוריים

2 קדמיים - לחיבור הקדמיים

סאב - לסאב

זה לא אפשרי כי אין לך מגבר להם !!!!!!!!

לחבר את הרמקולים לסאב ואת הסאב לרמקולים הקידמיים ואת הכניסה הנוספת לאחוריים.

זה האופציה היחידה שלך .

ואז זה יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג.

אתה יכול לחבר אותם בנפרד כלומר

2 אחוריים - לחיבור אחוריים

2 קדמיים - לחיבור הקדמיים

סאב - לסאב

זה לא אפשרי כי אין לך מגבר להם !!!!!!!!

לחבר את הרמקולים לסאב ואת הסאב לרמקולים הקידמיים ואת הכניסה הנוספת לאחוריים.

זה האופציה היחידה שלך .

ואז זה יהיה בסדר.

אני מצטער אבל לא הבנתי אותך אני מחבר אותם בנפרד כל רמקול או דרך היציאות של הסאב בננה אחת לאחוריים שמתחברת לראק ובננה אחת לקדמיים שמתחברת לראק?

פורסם

יש לך בכרטיס קול חיבור לכל רמקול בנפרד ועוד חיבור מגושר לקדמיים ועוד אחד לאחוריים וסאב בנפרד

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר מגושר אתה מתכוון חיבור בננה אחד לכל זוג אחד לקדמיים ואחד לאחוריים אם כן אז סבבה זה מצוין

אבל אולי לא הבנתם אין לי יציאה מהבאס לכרטיס קול שהיא לבאס אוי סליחה תן לי לנסח את זה יש לי שתי כניסות אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אין לי כניסה לבאס אין פשוט אין יש עליו כפתור שבו אני מגביא את הבאס ומנמיך אותו אז מה אני עושה עם דבר כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים