פורסם 2005 בינואר 1420 שנים שמחה גדולה בסוכנות החלל האירופית: גישושית החלל ששלחו לפני כשבע שנים נחתה על פניו של אחד מירחיו של כוכב הלכת שבתאי, ושידרה תמונות ראשונות, שעשויות להצביע על הימצאות נוזלים על פני השטח.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3032698,00.html
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים לשלוח חללית לירח של שבתאי אפשר, אבל לקנות מצלמה דיגיטאלית סבירה לא? :lol:
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים לשלוח חללית לירח של שבתאי אפשר, אבל לקנות מצלמה דיגיטאלית סבירה לא? :lol: הא המריאה ב- 1997, ועוד תכננו אותה הרבה יותר מוקדם, אין מה לעשות זאת הטכנולוגיה שהתאימה לטיסה בחלל אז. למשל הגשושית שנחתה על מאדים יצא לא לפני כל כך הרבה זמן ולכן היו לה תמונות באיכות הרבה יותר גבוה.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים לשלוח חללית לירח של שבתאי אפשר, אבל לקנות מצלמה דיגיטאלית סבירה לא? :lol: קח גם לתשומת ליבך שהתנאים בירח יחסית מכפירים בין לבה לאגמי חומצות וכד'.. בין השאר גם השנה עצמה לא התפתחה במבחינה זו.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים yup הומר סימפסון ? אני כבר מת לראות תמונות באיכות נורמלית משם, או שלפחות רואים משהו
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים לא נפחיד אותם? מצד אחד אם יימצא כוכב (או ליתר דיוק, ירח) שמאפשר חיים, אולי זאת תהיה תקוות המין האנושי, אך מצד שני, אנחנו כל כך הרסנו את הכוכב הזה שמה הטעם? להמשיך לנדוד בגלקסיה ולהרוס ולזהם כוכבים אחרים? תחילה נלמד לשמר ולהעריך את מה שיש לנו, כדור הארץ הכחול והיפה שלנו.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אבל במאדים אין סיאס :\ היייי אני יכול לפתוח שם קלאן הכי טוב במאדים ואז יגיעו cpl ואני יקח 100 אלף דולר ואני היה מלינור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.