פורסם 2005 בינואר 1420 שנים איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות.. אי אפשר... בבקשה.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים חחחח, איזה מצחיק...בכל מקרה, התוכנה משמת בתור FTP CLIENT רגיל, להעברות של קבצים משרתים למחשב שלך (דרך FTP, לא ED2K!!!)ודבר שני, אם אתה עוסק בדברים לא חוקיים, היא מאפשר לך להעתיק קבצים משרתים למחשב של מישהו אחר (או בין 2 שרתים), בלי לעבור דרך המחשב שלך.... (שלזה קוראים FXP ומכן השם שלה)...זהו... אין לה קשר ל EMULE או ל P2P בכלל..ואסור לדבר פה על דברים לא חוקיים....
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר חחח... סבבה תודה על העזרה אבל עוד שאלה אחת קטנה אם אפשר..יש כזאת אפשרות באיזושהי תוכנה להוריד קבצים בתור פאב?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מזתומרת להוריד קבצים בתור פאב?יש לך פאב שאתה רוצה להוריד ממנו? אז אתה יכול להשתמש בFlashFXP או בכל קליינט אחר
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים חחח... סבבה תודה על העזרה אבל עוד שאלה אחת קטנה אם אפשר.. יש כזאת אפשרות באיזושהי תוכנה להוריד קבצים בתור פאב? לא...זה לינקים שאמורים להיות לך כמו לינקים לHTTP או שאתה מתחבר לפאב אבל עזוב אותך זה של פעם כל הקטע. יש לך אימיול ביטורנט וכל אלה אתה לא צריך FTP
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים ממש לאאף טי פי מוריד הרבה יותר מהר וגם בכל מגיע לאף טי פי הרבה יותר מהרהמממ, לא מדויק.האף טי פי תלוי במהירות של השרת. כך שאם השרת עמוס והוא רק 10mbit, אז יהיה לך קצב הורדה די איטי.כמובן שהכל תלוי רק בשרת ואם למשל אתה בבורדים אז לא אמורה להיות לך שום בעיה. (רק שכאן זה כבר נהיה לא חוקי...)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים בניגוד לאי מיול שהוא כן חוקי?אי מיול סתם עגלהלפחות באף טי פי אתה יודע באומדן טוב תוך כמה זמן תיגמר ההורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.