פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה.אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exeאני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות:1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו?2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים בדכ' לא אבל נדמה לי שלא יקרה לך שום דבר אם הוא לא יפעל זאת תוכנת זבלל שלא עושה כלום רק אל תמחק אותה
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר אני רוצה לדעת אם היא מופעלת אוטומטית ככה שאני יוכל לבטל אותה אם לפחות לא למחוק אותה
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/14841/14841.htmlלדעתי יותר נכון להסיר תתוכנה שגרמה לשגיאהכנס ל C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson פתח אם notepad/פנקס רשימות את drwtsn32.log
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.