פורסם 2005 בינואר 1420 שנים ה transferred הוא מה שהורדת בכוללכי כנראה שהורדתי איזה כמה מגה ואז היתה שגיאה בחלק שהוא הוריד אז הוא הוריד אותו מחדש...בגלל זה יש רשום לך יותר...(זאת דעה שלי)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים זה קורה לי לפעמים בכל מניי הורדות בתוכנות שונות וההורדות בד"כ בסדר. אז נראה לי שזה רק באג שלא צריך להתייחס אליו.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר payneback: "כמה מגה יותר" ?זה כמעט כמו 3-4 הורדות חדשות!כנראה שזה באמת טעות של התוכנה.. נשמע לי הזוי לחלוטין...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים Vatos-Locosדבר כזה באמת יכול לקרות,כנראה שלרוב האנשים שמשתפים את הקובץ יש שגיאה או שהיא אצלך...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר :'(טוב תודה, מקווה שזה יסתדר, אם עוד שעתיים בערך הקובץ לא ירד אני מבטל וזהו, או שאני אראה אותו פחות אחוז אחד, לא נשמע לי כזה רציני... (תקוע ב99)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים יש לך אפשרות לבדוק כמה מגבייט של ההורדה באמת יש לך על ההארדסיק. תלחץ עכבר ימני על ההורדה באמיול ותבדוק מה הקובץ הזמני של ההורדה. תלך לתקייה TEMP שבEMULE ותבדוק מה הגודל של הקובץ הזמני.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר הבנתי מה יש לאימיול המתוסבך בנפש הזהבקובץ הזה הספציפי הוא מגיע ל100 אחוז, וקופץ חזקה ל 98.5 אחוז..ככה כל פעם כל פעםכנראה שזה כבר כמה ימים ככה, ואני מאמין שגם לאורך ההורדה היו עוד חלקים פגומים לא רק החלק הספציפי הזה.. אז הקובץ המעאפן הזה בזבוז לי כמעט 4 הורדות סתם על פארש... :'(הכל בגלל הליאון הזה, הם מעלים כל לינק שהם מוצאים בלי לבדוק אותו.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים הם גם גנבים אבל את הדיון הזה כבר עשינו...הקובץ הוא CORRUPT תנסה לחפש את הקובץ בחיפוש של המיול ותעיף את הגירסה של LION (גירסה של ליצ'רים...)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר מה קשור ליצ'רים? ההגדרות ברירת מחדל אצלהם זה UPLOAD מלא, גם אחרי סיום השליחה.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים לא קשור...בקוד עצמו של התוכנה אבל עזוב לא צריך לדיין על זה בפורום בשביל זה יש ICQ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.