עבור לתוכן

כיבוי אוטומטי,יש דרך לבטל???

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו .

מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???

פורסם

מה אתה מתכוון, לכבות פיזית כמו במארז שאינו ATX? או שבלחיצה על לחצן הכיבוי שיפתח התפריט של הכיבוי ולא יתבצע כיבוי ממש?

אם התכוונת לאפשרות השניה כנס ל"מאפייני צריכת חשמל - מתקדם" ותשחק שם.

פורסם

זה אני,החלפתי את הכינוי.

הכוונה שלי היא כזאת,אני לא מעונין שהמחשב יתכבה לחלוטין מתי שאני לוחץ על ה: start---->turn off computer----->turn off

יש מצב לבטל את זה???

נשרף לי אתמול הלוח אם אחרי ששנתיים היה עליו ספק ג'נרי שששרף לחלוטין את החיבור של הספק ללוח אם,לאחר שהספק נדפק על הלוח הזה,קניתי ספק של TT.

חיברתי אותו ללוח הזה,ואחרי חודשיים שזה היה אתמול הלוח מממש שווק חיים. כנראה שהלוח קצת פגם בספק ,את הספק העברתי למערכת החדשה והדבר הראשון שעשיתי זה בדיקת מתחים,הכל יציב ומצוין. אבל,שאני רוצה לעשות כיבוי הוא מכבה את הארדיסק,אחרי שהוא שומר על כל מה שהוא צריך לשמור (הווינדוס) ואז הוא ישר מדליק שוב את הארדיסק במקום לכבות את המחשב. ופשוט מאוד זה עושה ריסט רגיל במקום כיבוי.

אז אני רוצה שהוא לא יכבה ויגיע למצב כיבוי של מחשב שלא תומך ב ATX. שהוא מגיע לכיבוי ואז כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב" ויש דבר כזה.

אה ועוד שאלה,נגיד וואי אפשר לעשות את זה,איפה המקום שהכי בטוח לכבות בו את המחשב ידנית???? (אני עושה ריסט,ואז ב POST אני מכבה,זה נכון?? זה עלול לפגום??)

פורסם

לא מי יודע מה בריא לHDD אבל חוץ מזה לא ניראה לי שיש מזק ממשי

פורסם

לא מי יודע מה בריא לHDD אבל חוץ מזה לא ניראה לי שיש מזק ממשי

יש לך מושג איפה הכי בטוח לכבוד ידנית???

פורסם

כעיקרון מתג ההפעלה

אבל יש לך את אופציית ניתוק כל המערכת מהחשמל

(מסכן את הספק אם הוא ג'נרי)

פורסם

תראה איזה עולם מצחיק אתה מחפש איך לכבות את המחשב ידנית ואני כבר 5 חודשים מחפש בנרוווותתת למה המחשב שלי לא מתכבה אוטומטית...

בניתי מחשב לפני 5 חודשים ואיפה שלא שאלתי לא יודעים למה המחשב שלי לא מתכבה אוטומטית ומודיעה לי: "כעת ניתן לכבות את המחשב"...

בעסה של החיים... :-\

פורסם

Kotel ו-דבלופר אתם צריכים להכנס למאפייני צריכת חשמל- מתקדם כמו שrc_p אמר ושם לסמן/להסיר את הסימון של: אפשר ניהול צריכת חשמל מתקדם APM באנגלית

פורסם

שימו לב אצלי יש רק אפשרות אחת...

3.JPG

בביוס הצריכת חשמל שלי היא על ה-S1 הזה, אני לא יודע בידיוק מה זה...אבל גם במחשב הישן שלי שהוא גם מכוון על ה-S1 הזה מתכבה אוטומטית...

מה הבעיה פה אני לא מבין..? :s05:

פורסם

ודא שמוגדר ככה בpower managment

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני לא כל כך מבין מה הבעיה, אתה רוצה שיתכבה טוטאלית כשאתה עושה כיבוי? כיום הוא עושה הפעלה מחדש במקום?

1. תעדכן דרייבר של הכרטיס מסך

2. תעדכן דרייבר של הצ'יפסט.

3. אם יש לך אופציב בביוס להגדיר את צריכת החשמל על User Dfine (או משהו דומה, אני כותב בעל פה).

מקוה שתסתדר.

מצלום המסך אתה משתמש בWIN 2000 ואין לך את כל האופציות, נראה לי שחסר לך דרייבר מסויים (כנראה הצ'יפסט)

פורסם

לי זה מוגדר בידיוק ככה ועדיין המחשב אינו מתכבה.... :bash::pissed::bash::pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים