פורסם 2005 בינואר 1320 שנים קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסךיש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BITאז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו?תודה לעוזרים!
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים תחפש מידע על הזיכרן בגוגל לפי המספר הסידורי שעל אחד הצ'יפים שבכרטיס ותראה לאיזה מהירות הוא בנוי.לגבי הליבה, בין 25 ל-50 מגהרץ יותר לדעתי.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים תוריד תוכנה בשם ATI TRAY TOOL או ATITOOL תריץ FIND MAX GPU ולאחר מכן FIND MAX MEMותגלה לבד
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר אני יודע אחיפשוט כשה אני עושה את זה הוא עולה לי ממש הרבה אני אל חשוב שזה עוצר מתישהו
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אני יודע אחיפשוט כשה אני עושה את זה הוא עולה לי ממש הרבה אני אל חשוב שזה עוצר מתישהותניח לו איזה 20 -30 דקות אין לך מה לחשוש הוא יעצור שהוא יגיע למקסימום שלו
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים ATITOOL תוכנה גרועה פשוט בגלל שהיא לא יכולה לתת את התדרים הנכונים לאוברקלוק שאתה צריך. לפעמים היא תראה ארטיפקטים במקרים שהם לא יראו במשחקים, ולפעמים תקבע תדר גבוה מדי לכרטיס. צריך לעבוד בשיטה הנכונה של לקבוע תדר ולהריץ את 3DMark03-05 או את דום 3. כדי לקבל קצת מושג על כמה יכול לעשות הזיכרון צריך להסתכל על שתי הספרות האחרונות שרשומות עליו - זה הns שלו, עושים 1000 חלקי המספר הזה ומקבלים את המהירות שהוא מוגדר לעבוד בה - בד"כ אפשר לעשות קצת יותר מזה, אבל לא הרבה יותר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.