עבור לתוכן

עזרה בOC דרך ביוס יש תמונות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס...

:s07:יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA...

קבלו תמונות:

נכנסתי בביוס לCPU SPEED...

ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...)

1.JPG

2.JPG

3.JPG

הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8

והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות...

השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה?

בתודה מראש!

תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה בשם ותשמרו אותו אצלכם במחשב ואז תסתקלו אותו אצלכם..

פורסם

תלוי מה הדיפולט

לגבי המעבד הזה יש שני פרמטרים : המכפלה של המעבד - הסויטש הראשון למעלה . ומהירות הבאס - זה למטה, האחרון - 100 , 133, 145 ..

ה33 זה תזמון הPCI שנגזר מהבאס לפי מכפיל מסוים . אצלך יש 3 ו 4 . הנקודה כאן היא הצורך לשמור את הPCI במהירות שלו כאשר הבאס עולה .

קיצר. הדיפולט זו נק' ההתחלה שלך ואתה צריל לנסות לשחק עם הבאס . כי מכפיל המעבד נעול במעבדי אינטל

פורסם
  • מחבר

אז הבנתי נכון?!:

אז באפשרות הראשונה אני לא צריך לגעת...(שזה X2...אני יכול להעלות את זה עד X8...אבל לא לעשות את זה...נכון?!)

ואני צריך לשחק עם האפשרות האחרונה? כאילו מה עדיף שהMHZ איהיה נמוך יותר וה100(שאני יכול לשנות גם...) אז ה100 שאיהיה גבוה יותר?

מצטער אני לא מבין בזה הרבה...אתה יכול להיות קצת יותר מדויק...בבקשה...

תודה רבה על העזרה.. :yelclap:

oc on the way..... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים