עבור לתוכן

בעיה מטורפת עם הבוסטר צריך בדחיפות עזרה..

Featured Replies

פורסם

אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe

וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5

וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים)

בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח)

עכשיו יש לי שאלות

צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון?

איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..???

עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי....

ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות??

תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו חח)

תודה..

פורסם

בדקת שהבוסטר מתאים ללוח שלך ?

קבעת וולטז'ים נורמליים ?

הזכרונות שלך מעולים , 550FSB , בשביל מה לך בכלל בוסטר ?!?

תקרא את המנואל של הבוסטר ! קנית משהו סתם ככה ?!?

בשידרוג הבא תתרום משהו לעניים ממה שהוריך שדדו מהם כדי ליצור ילד עשיר מפונק ו ע צ ל ן

פורסם

יא "עתיק" .....למה באלימות ?.... :s05:

בכל מקרה ....אתה לא צריך בוסטר לכל זכרון בנפרד והלוח שלך אכן נתמך ברשימת הלוחות של הבוסטר עצמו, מבחינת הזכרונות שלך לדעתי מתח של קצת מעל 2.9 לא יהרוג אותם .....לאיזה מתח העלית אותם בכלל ? :s07:

כי זכרונות כמו שלך עם מתח של 2.85 יכולים לרוץ 1:1 על FSB285 על הASUS הספציפי שלך ...והדבר כבר נבדק http://www.legitreviews.com/article.php?aid=83&pid=5

תשמור על החומרה שלך ....זה ששילמת 2000 ש"ח על זכרון זה לא אומר שהוא קיר פלדה וכל מה שתטיח לעברו לא יזיז לו ..... מתח גבוה יהרוג גם זכרונות יותר טובים משלך כדוגמת הGSKILL ודומיהם

לאט לאט עם הOC ...

פורסם

אותו בוסטר לכולם, יש רק בוסטר  1.

corsiar 4400 מבוססים על ה hynix d5, לא צריך להם שום בוסטר מקסימום 2.8v +- מעל הם לא יהיו יציבים ויותר גרוע מתח גבוהה ישרפו - מה שקרה לך.

המתח הדיפולטי של הלוח שלך מספיק מעל ומעבר, לא מבין למה היית צריך בוסטר.

וכמה הערות: ה hynix אוהב תיזמונים גבוהים, המערכת שלך בכלל לא צריכה תיזמונים נמוכים, והקשר למה שרשמת על הביוס לא מובן ולא קשור.

פורסם

יש לי את אותו הלוח כמו שלך עם זכרונות של OCZ PC 4000 EL GOLD ויש לי גם בוסטר. המתח המומלץ לזכרונות שלי הוא 3V מקסימום .בלוח שלנו המקסימום האפשרי הוא 2.85V לכן קניתי בוסטר . ניסיתי להעלות מתח עד 3.2 V ,אולם זה לא שיפר הרבה (הם על 265 MHZ יציב לחלוטין). הלוח שלנו נבדק עד 3.4V אולם זה לא אומר שצריך לעבוד על מקסימום .אם שרפת את הזכרונות אולי נתת יותר מידי מתח.

לשאלתך השניה, צריך בוסטר אחד בלבד,אין צורך ואין אפשרות לחבר שני בוסטרים על לוח אם. OC עושים באהבה-או לא עושים בכלל!

פורסם

יש לי את אותו הלוח כמו שלך עם זכרונות של OCZ PC 4000 EL GOLD ויש לי גם בוסטר. המתח המומלץ לזכרונות שלי הוא 3V מקסימום .בלוח שלנו המקסימום האפשרי הוא 2.85V לכן קניתי בוסטר . ניסיתי להעלות מתח עד 3.2 V ,אולם זה לא שיפר הרבה (הם על 265 MHZ יציב לחלוטין). הלוח שלנו נבדק עד 3.4V אולם זה לא אומר שצריך לעבוד על מקסימום .אם שרפת את הזכרונות אולי נתת יותר מידי מתח.

לשאלתך השניה, צריך בוסטר אחד בלבד,אין צורך ואין אפשרות לחבר שני בוסטרים על לוח אם. OC עושים באהבה-או לא עושים בכלל!

אהבתי את זה :smile1:

אבל ברצינות איך לא חשבת שהזכרונות האלה אולי קצת רגישים למתחים גבוהים ?!

אתה רוצה המלצה לזכרונות טובים?

OCZ PC 4000 EL GOLD

או VX של CUPRA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים