פורסם 2005 בינואר 1320 שנים שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים תשמע... בתכלס קירור כזה הוא מספיק טוב... אחרת החברה לא הייתה שמה את הקירור הזה על הכרטיס שלהם.קירור ללא מאוורר לא יהיה טוב כמו קירור עם מאוורר.מה שבטוח שאם תרצה לעשות OC לכרטיס אז תצטרך קרוב לוודאי מאוורר.בסדר?
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר אוקיי אז הבנתי שעדיף לקחת מאורר, אבל אם לא מתעסקים ב-OC זה לא קריטי.הבנתי נכון?
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מישהוא זוכר את גוף קירור של ה6800 של גיגה בייט ?טוב חשבו שזה קירור פאסיבי אבל היה לו מאוורר מאחור כנ"ל לכרטיס הזה
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר מישהוא זוכר את גוף קירור של ה6800 של גיגה בייט ?טוב חשבו שזה קירור פאסיבי אבל היה לו מאוורר מאחור כנ"ל לכרטיס הזהמה ז"א, איפה מאחור? מהצד השני כאילו ?
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים זה כמו הקירור של זלמן היט פייפס הנה תמונה: שימו לב זה הצד האחורי והקירור של ה 6600 gt בהתחלה אמור להיות דומה
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים בונא זה ממש לא חכם לשים מאורר מאחור זה גם לא נוח לכל בעלי הK8N NOE2 PL לפי דעתי (ןגם דעת אחרים ) אין דבר מוצלח יותר מNV SILANCER
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים קירור אמור לקררר את הליבה לא את האחוריים שלה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אתה הייתה רוצה שיתקעו לך מאוורר בפנים? :lol: :lol: באמת תלוי באיזה מעבדים גרפיים למשל במעבד כמו שלי ושלך רוב החום יוצא מאחור אבל במעבדים שנראים כמו מעבדים(לסוקט).
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מה הקשר בכלל?החום מועבר לצד השני בתוך ההיטפייפס!וההייטפייס מקוררים ע"י הצלעות והמאוורר...קפיש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.