פורסם 2005 בינואר 1320 שנים הנה מכונית שהייתי רוצה:Mitsubishi Eclipse Spyder GTS 200430,000$$!ספורטיבית בדיוק כמו שבחור בן 22 צריך...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אין על מה לדבר.. תקנה שברולט קורבט ;D אולי חסר טיפה כסף פה ושם.. אבל תסתדר חיחי
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אין להם כסף לפיאט אונו והם מפנטזים על מכוניות מרוץ..יש פה כמה שחיים בסרט סרט."חגיגה בסנוקר" פראייר לידכם.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים לא קראתי את כל הדיון עם ההתלהבויות של כל הילדודס פה....... אבל. שמעתי מין שאלה מטומטמת, יש לי המון כסף איזה אוטו לקנות? וכולם מתחילים לחפור. ככה? רק תקציב? אין דרישות מהאוטו? או ספורטיבי נטו? אוטו נוח כמו סיטוראן? אוטו פוזה? יד שניה, או רק חדש..? בנתיים נראה לי שהכי מתאים לכם זה הרכב הזה, במיוחד לכל הילדים פה נטולי הרישיון.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח זה היה טוב
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים LOL עצבנייייי :lol: :lol: הרגת אותי COM.... וכל הרעיון בתרד הוא שאין דרישות מהאוטו.... תבחר מה שבא לך, מה שמתאים לך...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים בואנה חבל על הכסף. מה מציאים לו מכוניות ספורטטיביות פה? חבל על הכסף. הייתי לוקח מכונית שתספיק לי (ולבני משפחתי אם יש ילדים), וחוסך את שאר הכסף לאוניברסיטה של הילדים או שלי. או של שנינו. או שהייתי משפץ את הבית. לא יודע מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.