עבור לתוכן

השלישיה הפותחת

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?)

חשבתי על מעבד 3500+.....

ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939

אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי)

וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני :kopfpatsch:

בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה

דרך אגב

המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית

תודה לעונים...

פורסם

אתה אוברקלוקר? למה אתה צריך קירור מים?

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הכי שולי בכל מה שרשמתי

בעיקרון מה שאני צריך זה מפרט של מחשב (AMD)

לוח אם מעבד וזיכרון...ובנוסף לזה אני צריך קירור טוב, אני לא אובר קלוקר אבל בישביל שלמחשב לא יהיה בלאי והחלקים יהרסו לאט לאט מוטב לשמור על המחשב בטמ'פ נמוכה כמה שיותר....

מזמן לא הייתי בעסקי החמשבים ואני בטוח שיש אנשים שטיפה יותר מבינים ממני

אז תנו לי כמה מפרטים בבקשה...בסכום של 3700 ש'ח...

תודה לעונים :)

פורסם

בסכום של 3700 שקל אתה לא יכול לקחת לוח אם NF4 עם מעבד 3500 וגם זיכרונות וגם קירור מים..

רק המעבד והלוח יעלו לך בערך 3000 שקל. תצטרך להתפשר פה על משהו ולדעתי הכי נכון יהיה להתפשר על המעבד.

תקנה 3200 WINCHESTER ותחסוך 500 שקל. אין הצדקה להפרש כזה במחיר , בטח ובטח עם תקנה קירור טוב

תוכל להמהיר את המעבד לרמה של 3500 ואף יותר בקלות.

אני הייתי קונה 3200 + לוח NF4 של ג'יגהבייט או אסוס ושני סטיקים של זיכרונות 512 ברמה סבירה של OCZ .

כל זה צריך לעלות בערך 3300 שקל והפרש תקנה קירור של זלמן או משהו ברמה הזו.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי אולי את הדגם של הלוח אם שאתה ממליץ עליו??

פורסם

אם אתה בעניין של SLI אתה יכול לקנות את הלוח החדש של ASUS שתומך בכל מה שאתה מדמיין..

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2680&catcode=169

יש לי אותו ואני מאוד מרוצה. יציב מאוד אבל יחסית יקר.

עוד אופצייה ללא SLI זה הלוח של ג'יגהבייט

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2680&catcode=169

יש לג'יגהבייט גם דגם עם SLI אבל הוא עולה 200 שקל יותר מהלוח של ASUS . לדעתי אין הצדקה.

קח בחשבון שכל הלוחות שאני ממליץ כאן הם לכרטיסי מסך עם תושבת PCI-E .

לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך או שאתה מתכנן לקנות. אבל אם יש לך כבר כרטיס שהוא AGP כל הלוחות

כאן לא יתאימו לך. אם אתה קונה גם כרטיס מסך אז מומלץ לקנות כבר את התושבת PCI-E .

במידה ויש לך AGP תקנה לוח אם מבוסס NF3 . יש המונים כאלה בשוק והם מצויינים. וגם תחסוך אולי כמה מאות שקלים.

פורסם
  • מחבר

יש לי סתם כרטיס

יש לי g-force 5 5200fx...

..(גם מארז יש לי וגם הארדיסק 80 גי'גה יש לי )

שהוא סטנדארט אוו אפילו מתחת....הוא יתאים ללוחות שאמרת???

אחי אני זקוק פה לדגמים ספציפים אז נסה לעזור לי שניה...

תראה את האמת היה לי מעבד 3200 של אטלון ולוח אם של epox אבל לא הייתי מרוצה ממנו....

אני רוצה שמהו יותר רציני מזה...עם קירור טוב!!

אז מה אני עושה..תעזור לי להרכיב מחשב...!..

פורסם

קודם כל בוא נעשה סדר בדברים..

הכרטיס מסך שכרגע יש לך לא מתאים לאף לוח שהמלצתי לך עליו.

הכרטיס שלך חלש מאד ולא מתאים למשחקים של היום. אין שום טעם להשקיע במערכת כל כך יקרה

עם כרטיס מסך שכזה. מעבד 3500 או 3200 קונים בשביל משחקים בעיקר.

אם המחשב בשביל יישומים אחרים כמו , קידוד או עריכת ווידאו אז אין בעייה , תישאר עם הכרטיס הזה

ותלך על מערכת שמבוססת אינטל. היא יותר חזקה בדברים האלה.

קודם כל תגיד לי מה המטרות שלך מהמחשב . אם זה למשחקים אז אתה צריך לקנות פה מחשב שלם.

וזה בטח לא יצא לך 3700 עם כרטיס מסך ברמה סבירה.. יותר לכיוון של 5000  שקל.

דבר אחרון - המעבד 3200 שהיה לך כנראה לא היה מהדור הנוכחי של 64BIT .

המעבדים היום הרבה יותר חזקים. חוץ מזה שאולי היו גורמים משתנים במערכת הקודמת שלך שלא היית מרוצה

מהם והם לא קשורים למעבד. יכול להיות שהיה לך מעט מדי זיכרון וכו'..

אז בקיצור - מה המטרות שלך מהמחשב ..

**עריכה**

אל תקפיץ הודעות - סבלנות !

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

המחשב בצורה עקרונית בישביל משחקים אבל רק במשכורת הבאה שלי אני אוכל להרשות לעצמי כרטיס מסך ברמה...בחודש הבא יהיה לי עוד 1000 ש'ח לכרטיס מסך.

כך לבינתיים חשבתי לקנות משהו ברמה גבוהה וחודש הבא לקנות כרטיס מסך....

רק לוח אם מעבד וזיכרון וקירור לבינתיים....

ובגלל זה חשבתי על מעבד 1500 שהוא חזק ועל הלוח אם של ג'יגה בייט שרשמתי בתחילת השיחה כי יש עלייהם המון המלצות וביקורות טובות

פורסם

קח בחשבון שאם אתה קונה לוח חדש מבוסס PCI-E לא תוכל לעבוד עם המחשב חודש ימים עד שתקנה כרטיס מסך..

אז אם זה לא מפריע לך - תקנה את אחד הלוחות שציינתי קודם. לדעתי שוב , עדיף שתקנה את הווינצ'סטר 3200 שהוא

מעבד ברמה גבוהה והוא לא ישחוט אותך במחיר כמו ה 3500. קח בחשבון שתצטרך בקרוב לקנות כרטיס מסך ואם ה 500

שקל  האלה בין המעבדים ילכו לכרטיס מסך טוב יותר אז כדאי לך. תחשוב רגע , אם כרגע אתה חושב לקנות כרטיס מסך

שעולה 1000 שקל האפשרויות מצומצמות מאוד. 6600GT עולה 1200 שקל והוא נחשב טוב מאוד אבל אין מה להשוות בינו

לבין ה 6800NU שעולה 1600-1700 שקל.

תשאל כל גיימר או משתמש ממוצע מה היה מעדיף - מעבד 3200 עם כרטיס מסך 6800 או מעבד 3500 עם

כרטיס מסך רדיאון 9600XT או 9800 פרו אפילו אין ספק בכלל שהאפשרות הראשונה תתן לך ביצועים בכמה רמות יותר טובה.

שוב אני אומר לך , תחשוב טוב לפני שאתה קונה. יש לך תקציב מסויים והוא לא גבוה מאוד.

תוציא ממנו את המיטב שאתה יכול.. אל תוותר על כרטיס מסך בינוני ותלך על מעבד יקר. זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

ואללה תודה אחי...

אני חייב ללכת

אם יש לך איי סיק יו אוו משהו יותר קל לדבר שם אם לא אז האימייל שלי הוא

nadavboblil@walla.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים