עבור לתוכן

P4 vs. Athlon XP

איזה מעבד+צ'יפ הכי משתלם היום מבחינת יחס עלות\תועלת? 546 הצבעות

1. 1. איזה מעבד+צ'יפ הכי משתלם היום מבחינת יחס עלות\תועלת?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בבקשה הצביעו כמה שיותר! :)

חשוב לי לדעת מה דעת הציבור...

*הערה* - הצ'יפים שניתנו מותאמים רק למעבדים P4 1.6A \1.8A \ 2A ולא מעל (לא כולל 533FSB + RDRAM 1066).

אני לא אעשה ל-P4 אוברקלוקינג!

מי שלא יודע: i850 מיועד לזיכרון RDRAM, הצ'יפים 845G ו-845E מיועדים ל- DDR 266 pc 2100, ו-SIS 645DX מיועד ל-DDR 333 pc 2700.

KT333 מיועד מן הסתם ל-DDR 333.

• תגובות 70
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה ענית לעצמך , p4 רק , אבל רק אם אתה עושה o/c , אם לא ברור ש athlon xp

פורסם

בבקשה הצביעו כמה שיותר! :)

חשוב לי לדעת מה דעת הציבור...

*הערה* - הצ'יפים שניתנו מותאמים רק למעבדים P4 1.6A \1.8A \ 2A ולא מעל (לא כולל 533FSB + RDRAM 1066).

אני לא אעשה ל-P4 אוברקלוקינג!

מי שלא יודע: i850 מיועד לזיכרון RDRAM, הצ'יפים 845G ו-845E מיועדים ל- DDR 266 pc 2100, ו-SIS 645DX מיועד ל-DDR 333 pc 2700.

KT333 מיועד מן הסתם ל-DDR 333.

I845G כן יש תמיכה לDDR (לא רשמית אלא של הלוח),ע"י תוספת לראטיו של 4:5..כאשר המעבד רץ בFSB של 133 הזיכרון ירוץ ב166 (333), זה השילוב הטוב ביותר כיום למעבד אינטל עם DDR, במידה ולא מתוכנן OC אט'לון ישתלם יותר מאינטל.

פורסם
  • מחבר

בבקשה עוד הצבעות!

מה בנוגע לבעיות התחממות של AMD?

פורסם

אם לא איכפת לך לקחת סיכון לך על זה. אני בכל מקרה הייתי הולך על אינטל. וברור שI850 הכי מהיר, למה לשאול אפילו?

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי מה הכי מהיר! שאלתי מה הכי משתלם!

יש הבדל גדול ביניהם!

עד כמה הסיכון גדול?

פורסם

אין לי מושג מה הסיכון ואין לי אפילו מעבד כזה.

אבל תחשוב על העובדה שיש את המעבד הזה למיליונים של אנשים ברחבי העולם (ועסקים) והרב לא מתלוננים על בעיות התחממות... ;)

פורסם

פנטיום 4 אך ורק לאוברקלוקינג. לכל השאר - AthlonXP.

פורסם
  • מחבר

בבקשה הצביעו עוד! ;D :smoke:

אני רוצה לפחות 30 תוצאות... ;)

פורסם

אני לא מבין למה הראש שלך אנטי אתה לא מוכן להקשיב למה שלא תעשה

O/c

קטן מ

P4 1600

ל 2000

ואז בעצם תוכל להשיג ביצועים יותר טובים מהאתלון 1800+

O/c זה לא כזה מסובך זה בכלל לא

אז אולי תסביר לי למה משתמש כמוך לא מוכן לבצע

O/c?

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא רוצה להתעסק עם זה... אני רוצה מחשב שמציג ביצועים טובים מראש ושיספק אותי במשחקים\אינטרנט\מוזיקה וכו'.

אני גם לא בטוח שזה כזה פשוט לעשות O\C כמו שאתה חושב...

פורסם

לזה שאמר שיש את ATHLON XP להרבה אנשים בעולם, זה נכון, אבל ברוב המקומות בעולם לא חם כמו אצלנו. יצא לך לחשוב על זה?

חוץ מזה זה ממש לא איכפת לי איך זה במקומות אחרים בעולם, אם אני כבר שמעתי לפחות 5 מקרים של שריפה/תקיעות עקב חום מהמעבדים הנ"ל.

"לא שאלתי מה הכי מהיר! שאלתי מה הכי משתלם!"

אמממ...... בהנחה שהולכים על פנטיום 4 כמובן (גם זה אפשר לומר הכי משתלם), אין כזה דבר משתלם. יש כסף: I850 עם RDRAM PC1066. אין כסף/לא רוצה להשקיע יותר מידי: SIS645 שתומך בDDR PC2700 והוכח במאוד מהיר, יותר מI845 של אינטל (גם עד שיצא 845 שייתמוך בPC2700....). המגרעה היחידה של SIS645 שהוא לא טוב לOC כמו 845...... זאת אומרת נגיד תקנה את פנטיום 4 1.6A אתה תגיע עם SIS ל2.2GHz בקלות ואפילו מעל אבל כל השיאים של האוברקלוקינג עם הפנטיום 4, נעשו על 845. וOC, לא בדיוק מעניין אותך כמו שהבנתי. חוץ מזה, זה מקצר את אורך החיים של המעבד משמעותית, קח בחשבון, כמה שנים טובות.

לדעתי, אם אתה מחליף את המחשב הזה עוד שנתיים, אל תשקיע בI850. ההבדל פשוט לא יהיה מורגש. אני למשל משתקע עם מחשבים 3-4 שנים אז אני תמיד קונה את הכי טוב שיש... אבל אם אתה מחליף כל שנתיים, לא שווה 850 כי לא תרגיש את ההבדל עדיין.

פורסם
  • מחבר

שאלה - למה הצביעו כל כך הרבה יחסית בעד 845G, הרי אין לא יתרון כלפי 845E (נראה לי לפחות...)

פורסם

לזה שאמר שיש את ATHLON XP להרבה אנשים בעולם, זה נכון, אבל ברוב המקומות בעולם לא חם כמו אצלנו. יצא לך לחשוב על זה?

חוץ מזה זה ממש לא איכפת לי איך זה במקומות אחרים בעולם, אם אני כבר שמעתי לפחות 5 מקרים של שריפה/תקיעות עקב חום מהמעבדים הנ"ל.

"לא שאלתי מה הכי מהיר! שאלתי מה הכי משתלם!"

אמממ...... בהנחה שהולכים על פנטיום 4 כמובן (גם זה אפשר לומר הכי משתלם), אין כזה דבר משתלם. יש כסף: I850 עם RDRAM PC1066. אין כסף/לא רוצה להשקיע יותר מידי: SIS645 שתומך בDDR PC2700 והוכח במאוד מהיר, יותר מI845 של אינטל (גם עד שיצא 845 שייתמוך בPC2700....). המגרעה היחידה של SIS645 שהוא לא טוב לOC כמו 845...... זאת אומרת נגיד תקנה את פנטיום 4 1.6A אתה תגיע עם SIS ל2.2GHz בקלות ואפילו מעל אבל כל השיאים של האוברקלוקינג עם הפנטיום 4, נעשו על 845. וOC, לא בדיוק מעניין אותך כמו שהבנתי. חוץ מזה, זה מקצר את אורך החיים של המעבד משמעותית, קח בחשבון, כמה שנים טובות.

לדעתי, אם אתה מחליף את המחשב הזה עוד שנתיים, אל תשקיע בI850. ההבדל פשוט לא יהיה מורגש. אני למשל משתקע עם מחשבים 3-4 שנים אז אני תמיד קונה את הכי טוב שיש... אבל אם אתה מחליף כל שנתיים, לא שווה 850 כי לא תרגיש את ההבדל עדיין.

למה את אומר סתם , epox 4g4a+ תומך ב ddr 333 .

פורסם

יש לו חסרון ועימו גם יתרון.

החיסרון, מחינתי לפחות או הכרטיס מסך מובנה החדש, ..גירסאות הGE, הבאות עלינו לטובה לא יכללו אותו.

היתרון, שיפור מורגש בביצועי הזיכרון לעומת גרסאות ה-E.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים