עבור לתוכן

LG4163 מקבל EDITORS CHOICE ב CDFREAKS

Featured Replies

פורסם

ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב:

http://www.cdfreaks.com/article/172/9

עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004:

Year 2004 results:

CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn

DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn

Combo: HLDS - TSST - LiteOn

CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST

DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic

LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בקשר ל review כל הכבוד,אפילו הדברים שהם כביכול "הנגד" ממש זניחים :yelclap:

בקשר למחירות של LG זה קצת לא הוגן,הרי למשל פה בארץ דוחפים לך LG לכל מחשב שאתה קונה,ואני מדבר על CDROM צורבים רגילים ו DVD-ROM (היה לי DVDROM LG והוא היה פשוט חרא).

פורסם
  • מחבר

שמע, הפעם היחידה שהיה לי כונן חרה היתה כשלא קניתי LG. אבל, לכל חברה יש פשלות. שום חברה לא היתה מחזיקה כל כך הרבה זמן במצעד המכירות (בלי לפשוט את הרגל) אם אחוז ההחזרות שלה היה גבוה. אני מאמין שבשנה הבאה נראה גם את BENQ מטפסת גבוה בסולם המכירות בגלל שפיליפס נכנסה שם לעניינים. מה שכן, אני שמח שהעניינים בשוק הזה מתייצבים. שנה אחורה זה לא היה ה CASE. היום יש אופציות לקנות DVD RW במחירים מצויינים עם אחלה איכות צריבה. וזה רק ישתפר. גם ל BENQ יהיה מה להגיד עוד מעט וגם ל NEC. סבבה לכולנו :yelclap:

פורסם

אמת ויציב,למרות שלי עם LG אין היסטוריה טובה :P

פורסם

עד היום יש לי LG DVDROM שמהיום שהוא הגיע קורא דיסק כן דיסק לא.

אבל זה עדיין לא מונע מהכונן הבא שלי להיות ה 4163, ברגע שהוא מגיע לארץ :)

פורסם
  • מחבר

:lol: נראה לי שאתה ו X DUDE לקחתם מאותו יבוא מקבילי, שבכלל הגיע מאיזה קונטיינר שעמד בשמש, כי קהל היעד בזימבבווה היה עסוק במלחמת אזרחים, אז יבואן ישראלי זריז ניצל את ההזדמנות ופיזר סחורה ב"מחיר מציאה" בארץ.

בכל מקרה, קנה אותו ממישהו רציני ולא דרך יבוא מקבילי סוג ג'. שם מתחילות חלק לא קטן מהצרות ומשלוחים שמיועדים למדינות עולם רביעי מוצאים את עצמם בנמל חיפה.

עריכה: ואני מקווה שלא תחטוף את ווירוס הבגידה. המנכ"ל של NEC מתהפך בשנתו: "רייזור קונה LG? WTF? ישיבת חרום בבוקר" זוכר מה קרה ללוח החדש שלי כשקניתי AMD פעם ראשונה?

פורסם

:lol:

שלי היה כבר דיי ישן,אבל תמיד עשה בעיות בדיסק מסויים אחד,מלחמת הכוכבים פרק 1,דיסק הבונוס,הוא לא רצה לקרוא אותו,ובדקתי עוד עותקים כי הרבה מהחברים שלי קנו את הסרט הזה...זה היה ממש מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים