עבור לתוכן

שאלה בקשר לזכרונות טובים לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום.

איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם.

היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע

ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו

של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח)  שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים....

התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת!

עריכה:

האם הזכרונות האלו טובים והאם יש אותם בדואל (2X256)?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=2881

פורסם

איזה לוח+מעבד יש לך?

פורסם

יש של CORSAIR או תנסה לחפש סטיקים של TWINMOS כמו שלי

לי במקרה הגיעו BH5 במקום TMD*****D

יש לך את A DATA שנראה שה משתמשים בTCCD בדכ אבל לפעמים יש גםBH5

אם זה לא הולך אז יש לך MUSHKIN עם TCCD מעולים מומלץ מאוד

פורסם
  • מחבר

אחי חיפשתי בכמה חנויות ת'זיכרונות שדיברת עליהם אבל אם תביא לי לינקים יהיה לי יותר ברור

החנויות לא רושמות מה זה מה כאילו האם הזכרון הוא TCCD..או בכלל

והBH5 עדין נמכר בחנויות? אם כן תוכל להביא לי דוגמא, יהיה יותר טוב עם לינק

אגב אחי אני אשמח אם תענה לי על השאלה בקשר לזכרון, בלינק שהבאתי

תודה מראש!

פורסם

mushkin special 2.2.2 הם BH6 אבל אני באמת לא יכול להבטיח לך לכמה הם יגיעו..

הם אמורים לעשות לפחות 250 באס על 2.2.2.5 אבל אף אחד לא יבטיח לך את זה, אם אתה מחפש באס ויש לך מערכת אינטל או AMD 64 ביט (לא AMD 32 ביט או אינטל עם מכפלה גבוהה מאוד) אז לך על הADATA 600MHZ שהם באמת אחלה ועושים תיזמונים מאוד נמוכים עד 230 באס

פורסם
  • מחבר

רגע אחי הזכרונות האלו (A-DATA) מגיעים לתזמונים נמוכים עד 230 FSB מקסימום...?

למה זה קצת בשבילי...

אני רוצה להגיע עם תזמונים ככל שיותר נמוכים ועם באס ככל שיותר גבוה אז איזה זיכרון הכי טוב בשבילי

לינק יעזור מאוד..

תודה מראש!

עריכה:

אחי אני מחפש זכרונות עוצמתיים!

פורסם

אם תתן מפרט זה יעזור קצת לעזור לך....וכן ....יש את הזכרונות הללו גם ביחידות של 256 .....אבל קודם כל תן מפרט ( לוח מעבד וכו' )

אם אתה רוצה זכרונות טובים לOC על תזמונים נמוכים יש לך את הVX של OCZ אבל הם "קצת" חורגים מהתקציב שהגדרת ....אם אתה נשאר במגבלות התקציב לדעתי קח לך את הVITESTA של ADATA אם המפרט שלך חלש יחסית אולי אפילו תשקול DDR500 ולא 600 כי אם המפרט לא יגיע למהירויות המפורטות לא יהיה חבל קצת להשקיע ?

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי מעבד P4 3.0 GHZ LGA 775

עם לוח אם של ג'יגהבייט 8IPE775-G

....

ותשמע אחי אולי הזכרונות של A-DATA הם הכי טובים כי אוברקלוק גדול לא ישפיע בגדול עליהם כי המהירות שלהם עולה על BH5 עם אוברלקוק

אבל השאלה היא האם הם איכותיים וממש שווים לבזבז עליהם ת'כסף ...

אם יש למישהו עוד הערות או שמישו רוצה להציע לי משהו יותר טוב או משהו יותר שווה אני אשמח לשמוע

ATR

פורסם

לא בטוח בקשר ללוח שלך ....זה HYBRID בין S775 לצ'יפסט הקודם של אינטל 865PE ....לוחות די רגישים לדעתי מבחינת OC אני לא חושב שתגיע איתו לבאסים גבוהים כל כך בשביל להצריך קניית DDR600 לדעתי תחסוך , אתה יכול אולי אפילו לקנות ג'יגה זכרון במחיר של סטיק אחד של 512 DDR600 אני לא חושב שתגיע מעל באס 250 עם הלוח הספציפי ....בהשוואות אמנם עם OC של מעבד 3.6 ולא 3 הלוח הגיע ל223 ....לא מזהיר במיוחד למרות שעם קירור אויר ה3.6 הזה נהיה טוסטר לא קטן ;D אז אני מנחש שזו יותר מגבלת טמפ ולא מגבלת לוח במקרה הזה .....הכי טוב תקנה DDR 500 ותשאל אם יש אפשרות להחליף במקרה ו"לא מתאים לך ללוח" אם כן ...תנסה אותם רק לראות לאן אתה מגיע ( לאט ובזהירות כי אם תשרוף אותם אף אחד לא יחליף לך ) ואם אתה רואה שיש לך עוד מקום לעלות כי הזכרונות מגבילים אותך אז תחליף לDDR600 של ADATA כי מבחינת מחיר ...מה נעשה ...אין עליהם .

מקווה שעזרתי ביותר מלהשאיר אותך ער עד לשעות מאוחרות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי על התגובה

ו250 יכול גם להספיק לי .....אולי אני אנסה להגיע יותר אם יהיה אפשר זה תלוי אם זו המגבלה שלו (כנראה שכן)

ובסדר אני יקשיב לעצתך ונראה מה יהיה תודה רבה...

ואחי בקשר למושקין BH6 אם הוא מגיע ל250 עם תזמונים אלופים של 2.2.2.5 אז אולי זה יתאים לי ?

פורסם

יתאים וחצי אתה כעיקרון צריך זכרונות DRR500 ולא יותר מזה ...

פורסם

המושקין יתאימו לך אבל תאמין לי שעדיף לך בהרבה גיגה של ADATA DDR500

הם מבוססים על הציפים של הייניקס D43 אני חושב והם יכולים להגיע דיי רחוק, ול3.0 יש מכפלה גבוהה אז זיכרון 500MHZ לא יגביל אותך כל כך מהר..

בכל מקרה תתחדש :yelclap:

פורסם

אלו הזכרונות הכי משתלמים כיום בשוק!!! :xyxthumbs:

פורסם

אה ...ודרך אגב אם מישהו רוצה יש לי את שני הסטיקים ה"ישנים" שלי ( בני 3 חודשים ) פשוט החלפתי לOCZ GOLD VX אז אין לי מה לעשות איתם יותר 2X512 ADATA VITESTA PC4000 DDR500

אם מישהו רוצה שיצור קשר במסרים

פורסם

זכרונות טיבים מאוד אלופי ה OC אם מתח מטורף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים