עבור לתוכן

profile לא נטען בוינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ?

תודה

פורסם

אתה יכול להעתיק את מה שהוא כותב לך?

פורסם
  • מחבר

עשיתי מספר ריסטרטים וכבר אין לי את ההודעה הקודמת .

בנוסף,עשיתי סריקת וירוסים עם קספרסקי והוא מצא לי טרויאני בשם winlogon והוא לא יכול להסיר/למחוק/לבודד אותו .

יש לציין שבדקתי ומצאתי שכל הפרופיל הקודם שלי (שעכשיו לא נטען ואני עכשיו עובד על פרופיל ברירת מחדל שמאפס את עצמו כל פעם...) נמצא במלואו עם כל המועדפים וקיצורי הדרך למיניהן בתיקיה C:\Documents and Settings .

אני זוכר שהורדתי משהו בשם winlogon וזה החליף את הקובץ שהיה לי (לא אפרט למה הורדתי ...לא כל כך חוקי ::))

אבל עד לפני שאחותי נגעה לי במחשב הוא לא השפיע בשום אופן/צורה .

אודה לכם אם תעזרו לי .

פורסם

winlogon זה טרויאני!!!!

יש לי את זה כבר כמה חודשים במחשב... ותמיד חשבתי שזאת תוכנה של הווינדאוס.. ובנוסף סריקת ווירוסים לא אמרה לי דבר לגביה..

פורסם
  • מחבר

winlogon זה טרויאני!!!!

יש לי את זה כבר כמה חודשים במחשב... ותמיד חשבתי שזאת תוכנה של הווינדאוס.. ובנוסף סריקת ווירוסים לא אמרה לי דבר לגביה..

winlogon זה במקור קובץ שיש בוינדוס ,אני מניח שהטרויאני "מתלבש" עליו . תעשה סריקה בקספרסקי מעודכן ולא בנורטון...לא שהוא יתן לך להסיר אותו,אך לפחות תדע שיש לך טרויאני במחשב.

אני מניח שאם קספרסקי לא עושה עם הטרויאני הזה כלום-שום דבר לא יעזור... או שכן? ???

פורסם

אולי יהיה פתרון

אבל כנראה שתצטרך לפרמט במקרה הכי גרוע

פורסם

אני מניח שאם קספרסקי לא עושה עם הטרויאני הזה כלום-שום דבר לא יעזור... או שכן? ???

מן הסתם הוא לא עושה אם זה כלום כי הקובץ בשימוש ,לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ובחר בSAFE MODE ואז תסרוק ואולי יתמזל מזלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים