עבור לתוכן

הבטחה שקויימה

Featured Replies

פורסם

ה A DATA .....

פורסם

אני בלי שום וולטמוד , עם 445/396 עם מעט ארטיפקטים מוציא 7020 , עם וולטמוד ומעבד יותר מהיר הכרטיס שלי ירקיע שחקים....(המעבד שלי כרגע על 227X9.5)

פורסם
  • מחבר

ה A DATA .....

אם אתה מדבר על השיא 4564 (התמונה מתחת לשם שלי) אז לא הם היו על 5:4

אם אתה מדבר על התוצאה ב03 אז כן הם היו 1:1

אני בלי שום וולטמוד , עם 445/396 עם מעט ארטיפקטים מוציא 7020 , עם וולטמוד ומעבד יותר מהיר הכרטיס שלי ירקיע שחקים....(המעבד שלי כרגע על 227X9.5)

זאת התוצאה שקיבלתי לפני הוולט מוד אז יאאללה קדימה נראה אותך עובר אותי (שתבין גם אז שקיבלתי 7022 לפני הוולט מוד וגם היום אחרי הוולט מוד המעבד של המחשב היה על אותה מהירות 3900)

פורסם

סוסי ביותר, כל הכבוד טייקון , יאלה רוצים עוד 300-400 כמו שהבטחת :xyxthumbs:

פורסם

של מי הכרטיס שלך? הייתי משאיל לך את הקירור שלי כדי לקבל תוצאה טובה יותר. מה נראה לך מגביל אותך?

פורסם
  • מחבר

הקירור ללא ספק מגביל אותי

כרטיס של גיגה בייט ליבה R350 זכרונות סמסונג 2.8

פורסם

יפה יפה תעשה גם VDIMM MOD

אלו אמורים להיות זכרונות טובים

פורסם

שקול לשים סינקים על הזיכרונות, זיכרונות סאמסונג הם המקרה הנדיר שזה כן עוזר. בנוסף, הזיכרון משפיע על הביצועים יותר ככל שמהירות הליבה גבוהה יותר, כמו שהFSB משפיע על הביצועים יותר ככל שמהירות השעון של המעבד גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי סיניקים של OCZ על הזכרונות

ואיפה שלא קראתי וקראתי המון מדריכים ותגובות של אנשים מרחבי העולם כולם דיברו לאחר וולמוד לזכרונות על שיפור זניח של כמה הרצים בודדים

אז לדעתי היה מיותר לעשות את זה

פורסם

זה כבר ידוע לי

בבליבה תוסיף עוד קצת אבל תחליף קירור

פורסם

איך בדוקים איזה זכרונות יש על הכרטיס מסך?

כאילו, איזה חברה

יש לי

Sapphire Radeon 9800 pro

פורסם

כתוב על הציפים של הזיכרון על הכרטיס מסך

פורסם

אין דרך לבדוק בלי לפתוח תמחשב?

פורסם

אפשר להוריד תוכנה שתעתיק לך את הביוס של הכרטיס למחשב ושם תוכל לראות, אבל תאמין לי שיותר קל לפתוח את המחשב.

פורסם

חחח, סבבה לא בוער :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים