עבור לתוכן

OCZ PC3200 GOLD VX פשוט זכרונות מצויינים !!!

Featured Replies

פורסם

אחלה OC ... תוצאות יפות

דאלה VX :jump: :jump:

פורסם

אתה יכול לנסות 2.5/3/3 ? תראה לאן תגיע אז .........

הבוסטר הזה קורע לוחות ..... איך זה ?

פורסם

אתה יכול לנסות 2.5/3/3 ? תראה לאן תגיע אז .........

הבוסטר הזה קורע לוחות ..... איך זה ?

תיזמונים לא משנים כבר כתבתי על זה נראה לי, כמו הסיגנון של רוב ה bh5

ה vx יציב ב 270 2-2-2-5 עם 3.8v במנוחה ו 3.7v במאמץ (המתחים האלו גמרו לי 2 לוחות כבר)

אבל לא יציב וכמעט ולא נותן בוטים ב 275 עם תיזמונים מפחידים כמו 3-4-4-10 ב t2.

ובקשר לבוסטר צריך להבין שהמתחים שאפשר להגיע בחלק מהלוחות פשוט הזויים, רק תחשוב מה זה לתת ל dimms מתח של 4v ! וגם 3.8v תחת עומס זה לא מעט.

אגב אם עושים vmod כזה בתוך דקה וחצי שורפים את המעבד ( ahtlon64 ) ואני לא מדבר על שאר החלקים שנחשפים למתח.

פורסם

CUPRA אתה אומר שכל מכפלה 0.5 תיהיה בעייתית... זה תופס רק לסוקט 939 ??

פורסם

CUPRA אתה אומר שכל מכפלה 0.5 תיהיה בעייתית... זה תופס רק לסוקט 939 ??

גם לסוקט 754, בעייתי ויוצר השלייה, בקר הזיכרון לא יודע מה זה מכפלות של 0.5 הרשומות שלו כוללות רק מכפלות עגולות

הוא מקבל את הנתונים ומגיע למכפלה לא עגולה נניח 11.5, הוא לא יודע מה זה ועובר שלב 1 שקשור למעבד ואז הוא מסנן את ביצועי הזיכרון ל 11, אתה תראה מכפלה 11.5 בכל מקום שתרצה אבל הביצועים יהיו של 11 מבחינת הזיכרון.

פורסם

אגב אם עושים vmod כזה בתוך דקה וחצי שורפים את המעבד ( ahtlon64 ) ואני לא מדבר על שאר החלקים שנחשפים למתח.

איזה עוד רכיבים נחשפים לרמות המתח של הזיכרון ?

פורסם
  • מחבר

CUPRA ...תנסה להוריד קצת תזמונים ל- 2.2.2.10 עובד יציב מאוד ב- 270 על מתח של 3.5 ....עדיין לא נשרף הלוח ואני גם מעדיף לא לעלות מעל ה3.6 מבחינת VDIMM בשביל לא לשרוף משהו חס וחלילה ....איך הם ממשיכים להחליף לך לוחות ככה ? :screwy:

פורסם

CUPRA ...תנסה להוריד קצת תזמונים ל- 2.2.2.10 עובד יציב מאוד ב- 270 על מתח של 3.5 ....עדיין לא נשרף הלוח ואני גם מעדיף לא לעלות מעל ה3.6 מבחינת VDIMM בשביל לא לשרוף משהו חס וחלילה ....איך הם ממשיכים להחליף לך לוחות ככה ? :screwy:

עוד לא הבנת שזה לא 270 אצלך אלא 256?

תנסה 270*9 או 270*10 ותראה אם זה מחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים