עבור לתוכן

OCZ PC3200 GOLD VX פשוט זכרונות מצויינים !!!

Featured Replies

פורסם

אני חייב להגיד שאלו הזכרונות הכי טובים ויציבים שעבדתי איתם עד היום .....270 ב2.2.2.10 מה שהVX הללו עושים למערכת ......

פשוט תענוג

מומלצים בחום ...יקרים ....אבל מומלצים .

כרגע עובדים במתח 3.5 על 270 2,2,2,10 יציבים בטירוף PRIME ללא הפסקה MEMTEST גם כן ותוצאות בשמיים .

דרך אגב CUPRA ....הם עובדים מצויין גם מתי שהם בסלוטים 3 ו4 והבוסטר בסלוט 2 .....תנסה ....זה נראה מסודר יותר וגם ככה הבוסטר לא יושב על הזכרונות .

בהצלחה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

סחטיין על התוצאות מכובד ביותר !!!!!

מה הטמפ' של המע' שלך ?

פורסם

יפה יפה מזל"ט אחי אחלה OVER ואחלה זיכרונות :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את הזיכרונות אבל עדיין לא קניתי בוסטר .

בלי בוסטר הם לא משהו...אבל לעומת זאת עם בוסטר במתח של 3.5 הם מעולים (ורואים את זה לפי התוצאות הנחמדות שלך, כל הכבוד אחי )

פורסם

אם יש לך קצת כישורי הלחמות מעל הממוצע אז אתה יכול לעשות VDIMM MOD במקום להוציא עוד 300 שקל .....

ד"א כול זיכרון ב 3.5 וולט יהיה טוב ...

פורסם

לא אין ממש בעיה של כסף, בקרוב אני אקנה . (אני לא הולך להלחים עכשיו)

פשוט רק כרגע קנית את המחשב . (A64 3500+ MSI NEO 2 X800XT PE RAPTOR74+80 וכמובן OCZ VX )

לא כל זיכרון יהיה טוב ב 3.5v וגם לא כל זיכרון יכול לעמוד בזה .

פורסם

ד"א כול זיכרון ב 3.5 וולט יהיה טוב ...

לא נכון.

פורסם

TCCD\TCCD ובטח עוד כמה שלא עולים לי בראש לא אוהבים לקבל יותר מ2.9V ובדרך כלל הם יכולים לתת MAX ביצועים ב2.8-2.7

פורסם

אחלה אוברקלוק אבל שוב כמו אצל קופרה אתה טועה

הזיכרון שלך לא על 270 אלא על 256

בגלל שאתה משתמש ב מחלק לא עגול

אתה יכול לראות את זה גם לפי הרוחב פס בסנדרה

שהוא נמוך יחסית למה שהוא אמור להיות ב 270

פורסם

אחלה אוברקלוק אבל שוב כמו אצל קופרה אתה טועה

הזיכרון שלך לא על 270 אלא על 256

בגלל שאתה משתמש ב מחלק לא עגול

אתה יכול לראות את זה גם לפי הרוחב פס בסנדרה

שהוא נמוך יחסית למה שהוא אמור להיות ב 270

כל ה 0.5 הזה בעייתי, חזרתי אחריי עוד לוח ונשרף ( ה msi השלישי תוך חודש) רק אני יבדוק שהוא יציב ואני יעלה 270mhz ב 2-2-2-5 במכפלה עגולה - יציב.

ו blader גם אצלי זה עובד יופי שהבוסטר על 1, לחלק מהלוחות יש בעית יציבות בסלוטים ה 1+2 ובחלק לא,זה לא מחייב, וכל הכבוד אחלה זיכרון :xyxthumbs:

פורסם

תוצאה יפה מאוד

יש מצב לבאס יותר גבוה עם תיזמונים יותר משוחררים? :xyxthumbs:

פורסם

זאת לא בדיוק המטרה של הזכרונות האלו

וגם הם לא יתנו תוצאות גבוהות יותר בתזמונים משוחררים

פורסם

כל ה 0.5 הזה בעייתי, חזרתי אחריי עוד לוח ונשרף ( ה msi השלישי תוך חודש) רק אני יבדוק שהוא יציב ואני יעלה 270mhz ב 2-2-2-5 במכפלה עגולה - יציב.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

סחתיין על התוצאה קופרה

זה יציב?

כמה זמן SUPERPI 1M?

פורסם

זה קצת יותר מורכב, שהוא יהיה יציב הוא רץ על 3.8 רגיל ו 3.7 בעומס עם מאוורר ממול, זה מתחים גבוהים מידי.

2 לוחות הלכו, היום הבאתי את השלישי ושוב התחילו בעיות אחריי ששמתי את הבוסטר :s07:

כרגע אני בלי בוסטר ולא יכול לבדוק אבל בעיקרון בפעם הקודמת עברתי את כל הבדיוקות ב memtset והחזקתי 3 שעות פריים (כיביתי לבד את המחשב) אבל שוב במתחים גבוהים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים