פורסם 2002 ביוני 2323 שנים מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית?בתודה מראש,RnGKay
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני אישית לא סובל את הז'אנר אבל יש להקה מאד מפורסמת שנקראת Lord of the dance
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני מת על מוזיקה אירית וסקוטית... שזה לא ידאיג אותכם - עדיף שימו לב לשעה שפרסמתי את ההודעה!את Lord of of the dance אני מכיר.... אל תגידו לי שרק אותם אתם מכירים... קדימה אנשים!
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני מת על מוזיקה אירית וסקוטית... שזה לא ידאיג אותכם - עדיף שימו לב לשעה שפרסמתי את ההודעה!את Lord of of the dance אני מכיר.... אל תגידו לי שרק אותם אתם מכירים... קדימה אנשים!למה אתה שואל אנשים על להקות איריות בחמש בבוקר?אין לך משהו יותר טוב לעשות בחמש בבוקר?
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני בדרך כלל חוזר הביתה בערך ב 5 (בילויים, חברה...) אז אני מתעסק קצת במחשב...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אני בדרך כלל חוזר הביתה בערך ב 5 (בילויים, חברה...) אז אני מתעסק קצת במחשב...אחחחח, חיים טובים.
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים Mike Oldfieldהאחד והיחיד, אחד הגיטריסטים היותר יצירתיים ועושה מוזיקה אירית מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.