עבור לתוכן

בעיה עם קובץ lsass.exe

Featured Replies

פורסם

או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו

עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס

"שגיאה בקובץ lsass.exe"

בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל

הקובץ נמצא בתקיות הבאות:

C:WINDOWSsystem32

C:WINDOWSServicePackFilesi386

יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף -_-

הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb

מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאוד כי המחשב כרגע מורץ אך ורק בsafe mod

(אין לי סאסר ולא מעניין אותי למה היה ריסט פתאום כי בדיוק לא הייתי על המחשב אני אבדוק את הריסט שאני אוכל להכנס לווינדוס במצב נורמלי אני צריך את הפתרון עם הקובץ)

פורסם

עושה רושם שהקובץ דפוק

פורסם

קודם כל, זה לא רק סאסר שמנצל את lsass, זה גם mydoom ו-lovegate ועוד איזה 2-3 או 1200 וירוסים.

תבדוק טוב.

בכל מקרה, כנס לmy computer -> manage (כפתור ימני על My computer) שם כנס לevent viewer וחפש, בapplications או בsystem אם יש לך שורה מהיום שיש לידה X אדום.

שתף אותנו איזה error כתוב שם (אם כתוב שם, ואם יש לך בעיה בוינדוס ולא בעיית חומרה מוזרה, בטוח תמצא משהו).

חוץ מזה, כנס לproperties של My computer, לך ל-advanced -> startup and recovery->settings ותוריד את הV מ-automaticlly restart

כך, בפעם הבאה, אם הבעיה היא בוינדוס יופיע לך מסך כחול במקום RESTART, שזה מעצבן לא פחות אבל לפחות נותן קצת מידע.

פורסם
  • מחבר

יש לי מלא ארורס

שם מה לעשות

:\

ועשיתי סריקה ועדכונים וכל מיני חרטא שום דבר לא מצא לי וירוסים :\

אני בSAFE MOD

פורסם

אתה יכול להתחיל בלספר איזה ERRORS, לצלם את המסך או לעשות COPY PASTE להודעות נבחרות ולשים כאן.

פורסם

dumbass - הקובץ דפוק

תשיג אחר מXP SP1 ותחליף . אני חושב שתזדקק לדיסקט בוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים