פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אם אני רוצה לשים מאורר במחשב שיעשה רוח על הכרטיס מסך אז במקול להכין סטנד קבוע אני יכול לחבר את המאורר למגנט ואז אני גם יוכל להעבר אותו למקומות אחרים במחשב....השדה האלקרומגנטי יכול להשפיע על החומרה? המחשב יעבוד יותר לאט או שזה יהרוס משהו?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר או קי שמתי את זה לייד ההארד דיסק זה לא עשב כלום גם לייד הסי די והצורב זה לא עשה כלום ליד הכרטיב מסך גם לא..וליד המעבד לא ניסיתי....
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים כי זה יכול להרוס לך, מגנטים ומכשירי חשמל לא הולכים ביחד טוב..(הסבר די ארוך למה)..פשוט תוריד את המגנט מהמחשב כמה שיותר מהר, ואם המגנט חזק יש סיכוי טוב שמשהו יתקלק.וחבל סתם לבדוק את זה, אחרי זה עוד אולי יהיו בעיות עם אחריות.
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים גם אם תבלע עופרת, אתה יכול לחשוב שזה לא עשה כלום ביומיים הראשונים.ההרד דיסק מבוסס על מגנטים.קירבה של מגנט לכונן עלולה למחוק ממנו מידע ואף לגרום לו נזק פיזי אם אחד הראשים בפנים יסטה ממסלולו.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים חחח האקרים משתמשים במקרנים אלקטרו-מגנטיים\מגנטיים כדי למחוק את ההארדיסקים שלהם... אז אל תשים דום דבר מגנטי ליד ההארדיסק
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מחבר אז אתה צריך לרסק כל שבב בערך...וחוץ מזה אולי הם עוד ישתמשו בו.....זה אומר שאם אני רוצה לפרמט אז פשוט להשיג מגנט חזק ו....
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים דיסק קשיח זה בעצם סוג של חלודה הממוגנטת ע"י שדה חשמלי המועבר בעזרת מחט זעירה השוחלת זרם.אז כמובן שמגנט יכול להפוך את הפולריות של הנתונים ולמחוק אם לא להרוס הכל.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אוקי נסיתי על הרד דיסק של 1 גיגה לפני זה התקנתי עליו פלאק (הפצה מיודחת של לינקוס) ותנחשו מה קרה? לקחתי מגנט די גדול שמחזיק את השעון במטבח לקיר משהו בומסבסטי מגנט ששוקלבסביבות החצי קילו קרבתי להרד דיסק והפעלתי תמחשב eror data אבל אני לא יכול לפרמט מה עושים ? הכונן של wd ענתיקה לפני 8 שנים ניתן להחזיר אותו לתפקוד ?
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מחבר זה לא מסובך אתה יוצא החוצה עם הכונן לוקח פטיש 5 קג ומוציא עליו את כל העצבים שלך.....זה מאוד כיף....סתם...אני לא חושב שאתה יכול להחזיר אותו כי אתה צריך איזה מחשיר מיוחד....שתעביר לו מעידה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.