עבור לתוכן

מאז שהחלפתי ל-SATA הכל עובד קצת יותר לאט...

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל...

ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA?

מה זה יכול להיות?

גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר...

ואל תתיפו לי על המפרט תודה... ::)

פורסם

כיצד מוגדר ניהול הדיסק? אם בכלל...

אני מתכוון לכמות וגודל המחיצות...

פורסם
  • מחבר

אין מחיצות יש לי שתי הארדיסקים 120GB SATA...

ואין בהם מחיצות זאת אומרת שכל אחד מהם מופיע כדיסק אחד... ::)

פורסם

לפי הפרטים שנתת אני יכול רק לתת מס' השערות (תעזור לי לשלול):

1. ביצעת עידכון לדרייבר של ATI והוא גורם לבעיות.

2. ישנה בעיית איוורור לכ.המסך או לHD שמפריעה להם לעבוד כראוי. פעילות המאווררים אינה תקינה/אבק. הנ"ל גורמים לחימום יתר ומשבשים את תפקוד הרכיבים.

3. אין לך מחיצות. אסביר למה זו בעיה. יכול להיות שמזמן לא ביצעת סריקת שגיאות ואיחוי, כך שנוצר מצב בו קובץ הסרט מתפרס על פני מס' רב של סקטורים באופן בלתי רציף על הHD (ועוד "חתיכת" HD). מחט הקריאה/כתיבה צריכה לעשות "שמיניות באוויר" כדי להגיע ממקום למקום על פני הHD כדי להציג את הסרט.

4. גודל הזיכרון הוירטואלי ומיקומו:

עדיף למקם את הזיכרון הוירטואלי על הHD בו אינה מותקנת מערכת ההפעלה, הסיבה:

הזיכרון הוירטואלי נמצא במקום נפרד בכונן מאשר המקום אליו אתה כותב כרגע. כך נוצר מצב שהמחט של הHD מדלגת כל פעם בין 2 נקודות. הדבר לא מאט בצורה משמעותית את המחשב. הפעולה נמדדת בMS (מילי שניות).

נוסף על כך, הזיכרון הוירטואלי איננו בשימוש תמידי, במיוחד עם RAM כמו שלך.

אם תקבע את מיקומו בHD נפרד ישתפרו ביצועי המערכת (לא באופן דרסטי) מכיוון שתהיה גישה לכתיבה בHD ולזיכרון הוירטואלי בו זמנית בHD הנוסף.

:bash: דרך אגב, העובדה שהמפרט שבחתימה שלך לא מופיע באופן קבוע אלא מהבהב בצורה מעצבנת עושה לי כאב ראש. אי-אפשר לקרוא אותו ככה. הייתי צריך "לצלם את המסך" כדי לראות אותו  :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חחח תודה על העזרה אחי ואל תגיד שזה לא יפה אבל מצטער... ;D :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ממה להתחיל?

פורסם

מלא להקפיץ

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל פוסט ממקודם באמת סליחה ורציתי להודות ל-not_connected

תודה רבה לך הבעיה הייתה הדרייבר של כרטיס המסך ...

הייתי חייב להודות לך היה לי מן צורך כזה תודה!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים