עבור לתוכן

בעיות עם דרייברים לכ.רשת מובנה

Featured Replies

פורסם

שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי..

יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך..

על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..)

בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..)

הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו!

(חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..)

יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?

בכל מקרה אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. כי כרגע זה או רשת או אינרטנט.. וזה די מציק..

תודה!

פורסם

האם במנהל ההתקנים מופיע סימן שאלה/קריאה צהוב או X אדום?

פורסם

תבדוק שבביוס הוא על Enable.

פורסם
  • מחבר

אממ.. כן.. במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה other device יש לי ethernet Controller שלידו יש סימן שאלה צהוב.. שאני נכנס אליו הוא אומר לי שאין דרייברים.. (ההתקן לא מותקן..)

ובביוס כל ההגדרות בסדר..

תודה על העזרה בנתיים!

פורסם

הייתה בעיה דומה לחבר שלי ועד שהוא לא מצא את הדרייבר המקורי שסופק עם הCD של לוח האם הוא לא הסתדר. אני מקווה שאני לא מייאש אותך. :silly:

חייב להיות דרייבר מתאים באתר של אינטל. בגלל שחבר שלי התעצבן שהוא לא מוצא את הדרייבר הנכון הוא הוריד את כל הדרייברים הקיימים באתר של אינטל וניסה אחד אחד :s07: - אני לא זוכר אם זה עזר...

עוד לא הגענו למצב הזה :smile1:.

EVEREST יש? כנס בה לאפשרות NETWORK ורשום בתשובתך בדיוק את שמות כ.הרשת.

גם אם בסוף לא תסתדר. תוכל לבטל את כ.הרשת OB בביוס ולהוסיף עוד כ.רשת במקומו (אני לא מאמין שלא תצליח בסוף ;D)

פורסם
  • מחבר

האמת שקניתי את המחשב לפני חצי שנה בערך.. ככה שהדיסק אמור להיות אצלי.. (אני גם לא אחד שזורק דברים..) אבל לך תמצא אותו.. כבר הפכתי את כל המגירות.. הוא יכול להיות בכל מקום בבית :|

ב-everest יש לי ב-2network כרטיסים..

Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

WAN (PPP/SLIP) Interface

ה-realtek זה החיצנוי אם אני לא טועה.. ואין לי מושג מה זה ה-wan.. (לפי ה-PPP זה נראה בכלל משהו שקשור למודם.. מזכיר לי את ניהול הרשת בלינוקס..)

ותודה על התגובה המהירה.. אין בצפר או משהו? :nono:

פורסם

הכותרת שלך מטעה..

ווינדוס כן מזהה את הכרטיס רשת אבל אין לו את הדרייבר.

אם זה כרטיס רשת מובנה פשוט לך לאתר של החברה של הלוח אם שלך תמצא את הדגם שלך ותיכנס לDriver Section ותוריד משם את הדריבר לכרטיס רשת

אם אתה לא יודע איזה דגם הלוח אם שלך יש את Everest שתתן לך את כל הפרטים האלו.

פורסם
  • מחבר

צודק.. אני אערוך את הכותרת..

הקטע זה שכבר התקנתי מהאתר של אינטל בערך 3 פעמים את הדרייברים.. אני יודע איזה לוח יש לי ומצאתי אותו באתר והכל סבבה.. פשוט הדרייברים האלה לא עשו כלום! (כתבתי את זה גם בהודעה הראשונה שלי..)

כמו ש-not_connected כתב.. יש להם איזה קטע עם הדרייברים..

זה העמוד של הלוח אם שלי באתר של אינטל.. ויש שם סעיף Lan.. יכול להיות שזה לא זה?

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm

פורסם

זה כן זה

אני מניח שהבחנתה שיש את הדרייבר למספר מערכות הפעלה שונות ,אתה בטוח שהורדתה דרייבר שמתאים למערכת הפעלה שיש לך מותקנת? אם כן הורדתה למערכת הפעלה הנכונה אז סביר להניח שזה לא הולך כי לא התקנתה את הדרייבר של הציפסט , ורק שתדע יש לי בדיוק אותו לוח והדרייבר עובד לי ללא בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים