פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אוקיי אני הזמנתי אותו כבר ורציתי לשאול כמה שאלות וכמו שכתוב בכותרת האם זה קירור טוב לרדיאון 9700 לא פרו שלי והאם ההתקנה שלו קשה או מסובכתואם מישהו יכול להסביר לי איך להתקין את הדבר הזה.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים קירור מצוייןאין איפה לטעות בהרכבה..רק שיהיה לך מושג מה צריך לעשות:אתה מנתק את הקירור המקורישם את הקירור על הגב...שם עליו את הכרטיס, מכניס מאחורה את שני הפינים ומבריגכמובן שצריך לבדוק שהסינקים של הזכרונות (במידה ויש, ואני לא חושב שיש) שלא יגעו בסינק של הסיילנסרולמרוח משחה טרמית כמו שצריך.. הבנה מאוד בסיסית צריך בנושא הזה, אין מקום לטעויותתדאג לחזק את זה כמו שצריך,שיהיה מגע טובאבל לא לחזק יותר מידי שלא יגרום ללחץ יתר על הליבה.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר לפי מה שהסברת כמעט ולא הבנתי כלום...רגע אחד...אני מוציא את הקירור המקורי...איך בדיוק? אחרי זה אני שם את הקירור שהורדתי מהכרטיס על הגב שם את הכרטיס עליו...למה אבל אם הורדתי אותו? ולאן אני מורח את המשחה בדיוק?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים עם ה-SILENCER אתה מקבל הוראות התקנה (מגיע עם הקיט) ההתקנה פשוטה מאד אולם תזהר לא ללחוץ יותר מדי ,אתה עלול לגרום לנזק בלתי הפיך !
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר האם יש את VGA Silencer ב KSP? כי לא ראיתי באתר אז קניתי מחנות אחרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.