עבור לתוכן

Switch , Hub ושאר סוגי ירקות !

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לכולם ;)

רציתי לשאול שאלה נוספת (אם יורשה לי) , אני מנוי אינטרנט מהיר של מת"ב , יש לי מודם GADline , עד היום חיברתי את המודם לכרטיס רשת במחשב , בקרוב אני אשתמש ב Switch ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את המודם ל Switch ובכך לפצל את האינטרנט בין כל המחשבים אשר יושבים על הSwitch ?

תודה שוב!

:saint:

ובכן לשאלתך . אני סיימתי בשבועות האחרונים שיתוף אינטרנט בבית . אתה יכול לפצל ולשתף אינטרנט בבית בעזרת Switch ו- Router .

המכשיר האחרון שציינתי הוא מכשיר חכם שמקשר בין רשתות Lan מקומיות עם העולם הרחב .

יתרונות - אתה לא תלוי במחשב דלוק .

מהיר ואמין .

חסרונות - מחיר יקר יחסית - 800-1000 ש"ח עבור ה- router כולל - Switch .

אם יש לך עודף תלך על Router משלוב Switch ביתי פשוט והוא יספק אותך .

פורסם

star ו token ring אלו שני דברים שונים.

אתם באמת יכולים לקרא את הביקורת שלי (על הסוויץ' שלי אגב) (shamless self promotion ), יש שם הקדמה לא רעה על רשתות.

מה הקשר?

זה פשוט שילוב של טופולוגיה עם אריכטורה

פורסם

הביקורת

אומנם הם מחוברים דומה אך הם פועלים באופן שונה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן ואין התנגשיות ע"ח מהירות ואבטחת מידע (במקרה של סוויץ').

פורסם

אתם חוזרים על אותם הדברים מחדש... כנראה שאתם לא יודעים מה זה ואתם רק מנסים לחרבש משהו...

מה הסיפור שלך ?

אם אין לך משהוא חכם לכתוב , אז וותר לטובת כולנו .

סליחה על התגובה הלא משהו, פשוט אנשים פה כותבים את אותו הדבר וחוזרים עליו שוב ושוב.

אני רוצה לעשות רשת למשחקי רשת ונתקלתי בדבר שקוראים לו Switching Hub ובדבר שקוראים לו Hub Switch ובשום מקום (גם לא בכתבה שקראתי כבר ממזמן דרך אגב) אני לא מוצא הסבר מה זה השילוב הזה. ואני מבקש עזרה ובמקום לעזור אנשים טוחנים מים וחוזרים על הדברים שאמרו עוד בהתחלה.

סליחה ותודה.

פורסם

לא נראה לי שיש כזה דבר! הרי ה-Switch הוא שיפור של Hub והוא עושה כל מה ש-Hub עושה רק יותר טוב.

פורסם

אם מישהו רואה סוויצ'ינג האב הכוונה היא לסוויץ'... זה הכל.

פורסם

טוב אז בואו נסכם :

כשמתכוונים ל- Hub Switching או Switching Hub או HUB SWITCHING HUB או SWITCH H. או H.SWITCH או H.S או מתג האב או האב מתג , או ה.מ או מ.א

אז אומרים בקיצור SWITCH . (נ.ב כל עוד לא אמרו אחרת ).

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש יתרון כלשהו ל-HUB על סוויצ'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים