פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו...קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים בהלחמות של הליבה בPCB מאחורה תקח חתיכה של נייר דבק, מבוסס בד או נייד ותחבר, סלוטייפ רגיל לא יחזיק מהחום.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים יש סינקים שיושבים על כל הליבה, ויש סינקים שגדולים יותר מהליבהבמידה והסינק הוא בגודל הליבה, תעשה מה שDOGMA אמרבמידה והסינק גדול יותר מהליבה, תחבר את החיישן בתחתית הסינק, שלא יגע בליבה (שלא יפריע להעברת החום)תתחדש (:(וכנראה גם מזל טוב..)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר VATOS LOCOS, תודה רבא DOGMA במקים שדיברת עליו הוא יתן את אותה הטמפרטורה שהכרטיס מראה בדרייברים ?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים לפי מה ש-VATOS אמר אתה אמור לחבר את החיישן בתחתית הסינק מאחר והסינק של הליבה אצלך גדול מהליבה עצמה .בהצלחה ומזל טובאגב גם אני מתכנן לקנות HARDCANO12 .
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים DOGMA במקים שדיברת עליו הוא יתן את אותה הטמפרטורה שהכרטיס מראה בדרייברים ?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.