עבור לתוכן

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה ההמלצה שלכם ושלא יעלה הרבה..

Featured Replies

פורסם

יש לי ג'פורס

FX 5200 128 mb

ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים ....

וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין )

תודה רבה לכם מראש....

פורסם

זה לא קשור לפורום הזה.. היית צריך לפרסם את השאלה בפורום גרפיקה ותצוגה :x

והכרטיס שיש לך היום עולה 350 לא יודע אם מישהו יתן לך כסף עליו.

שאתה מבקש כרטיס מסך תגיד איזה מפרט כדי שבכלל נראה אם שווה להשקיע כרטיס מסך טוב במפרט כזה.

ודבר אחרון תגיד מחיר , כמה אתה מוכן לשלם... כרטיס טוב היום עולה 1100-1400 זה בסדר מבחינתך? או אתה הולך לכיוןן 600? תן פרטים

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה שפירסמתי את זה פה ..

עכשיו אני רוצה להביא משהו ב-700 שקל משהו כזה העיקר שיהיה יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו ..

כי הוא לא שווה כבר...!!!

פורסם

קודם כל סליחה שפירסמתי את זה פה ..

עכשיו אני רוצה להביא משהו ב-700 שקל משהו כזה העיקר שיהיה יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו ..

כי הוא לא שווה כבר...!!!

שוב תביא את המפרט שלך... ובאיזה משחקים אתה משחק ...

בתחום תקציב שנתת יש את GIGABYTE RADEON 9600PRO 128MB

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=664

גיימר ממוצע היה מסתפק בו אבל אם אתה גיימר רציני עדיף להעלות את הסכום ל 1000 שקל +

בכל מקרה תחכה לעוד הצעות מצד אנשים...

פורסם
  • מחבר

בכל משחק פעולה חדש למשל

מסעו של רידיק הדום בכלל לא היה טוב ... מאדל אוף אונר החדש הכל הכל כל המשחקים החדשים עובדים אצלי לאט מאודדד...

וכשאתה אומר מפרט למה אתה מתכוון אני יסביר לך הכל .....!!

פורסם

בכל משחק פעולה חדש למשל

מסעו של רידיק הדום בכלל לא היה טוב ... מאדל אוף אונר החדש הכל הכל כל המשחקים החדשים עובדים אצלי לאט מאודדד...

וכשאתה אומר מפרט למה אתה מתכוון אני יסביר לך הכל .....!!

מעבד , לוח אם , זיכרונות !!

ולפי מה שנראה לי כל עוד אתה לא משחק DOOM 3 וHL2 ולא מנסה להריץ כל משחק על טופ פרפורמנס אז הכרטיס שנתתי לך אמור להיות טוב.

אבל שוב תחכה לתגובות של אחרים לגבי הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מעבד 2.8 ... אינטל אני יכול לעלות אותו ל3600 אבל שחכתי איך לעשות את זה לא מצאתי את זה קיצר לא משנה

לוח אם של MSI הכי חדש 800 מגהרץ הכי הכי חדשששש זיכרונות של ELIXIR אני חושב עם כתבתי נכון שתיים של 256 400 מגהרץ...

קיצר מחשב טוב מאוד עובד מהר הכל והדום 3 הזה לא אהבתי ואני לא משחק בו מזמן רק עכשיו יצא משחקים חדשים כמו מדל אוף אונר מסעו של רידיק כל אלה עם אתה מבין במשחקים כאלה ...

אני מעלה רזולוציה והמשחק עובד לי לאטט...

הקיצר אחי אני יחכה להמלצות אחרות כמו שמאמרת ליי אני עדיין לא ממהר לקנות כרטיס מסך...אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים