פורסם 2005 בינואר 920 שנים שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד! נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט לא עזר כמו שכתבתי.
פורסם 2005 בינואר 920 שנים הבעיה שלך שאתה משתמש בנרו בשביל להמירנסה לעשות חיפוש, כבר היו מספיק מדריכים על איך לעשות את זה נכון.שנה את הכותרת למשהו שיתאר את הבעיה שלך, משהו כמו איך להמיר מ-xvid ל-dvdהועבר לפורום תוכנה
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר כמו שכתבתי אין קשר להמרה ניסיתי כבר את כל התוכנות שקיימות כדי להמיר ועדיין זה לא עבד.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים באיזה מדיות אתה משתמש? מדיות = דיסקים.באיזה דיסקים ומאיזו חברה (פרינקו, דוד DVD, סילברליין, BENQ , וורבטים, פורטיס וכו וכו וכו....)?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר כן אבל כל התהליך עצמו שכולל את הצריבה לדיסק וההפיכה מאוי לדי וי די עם נרו לוקח כ3 שעות...וזה לא הגיוני כשזה אמור לקחת כשעה...
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר Pentium 4 2.4c 800mhztwimos 3200 256x2 ddrasus p4p800 deluxeפעם אחת זה עשה לי את כל התהליך ב47 דקות בלבד! אבל עדיין היו לאגים ותקיעות...אני לא מבין מה גורם לכך אפילו לאחר פירמוט
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים הוא עושה לך לאגים ותקיעות גם שאתה רואה את הסרט ע"ג המחשב,או רק בנגן בסלון?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים לגבי 3 שעות קידוד, זה תלוי בסרט ובפרמטרים של הקידוד. לגבי תוכנה אני מציע לך להשתמש בקומבינציה של DVD2SVCD יחד עם TMPG ENCODER (לך ל www.dvd2dvd.org)לגבי מדיות (דיסקים). קנה מדיות נורמליות כמו וורבטים דאטא לייף פלוס באופיס דיפו. אם תחסוך על מדיה תשלם ביוקר. לפי מה שאתה מתאר הבעיה עם המדיה. אני הייתי מחזיר אותה למקום שקניתי ודורש החזר. זול = יקר (כפי שכבר נוכחת לדעת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.