עבור לתוכן

Nero Converting problem

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD

ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד!

נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט לא עזר כמו שכתבתי.

פורסם

הבעיה שלך שאתה משתמש בנרו בשביל להמיר

נסה לעשות חיפוש, כבר היו מספיק מדריכים על איך לעשות את זה נכון.

שנה את הכותרת למשהו שיתאר את הבעיה שלך, משהו כמו איך להמיר מ-xvid ל-dvd

הועבר לפורום תוכנה

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי אין קשר להמרה ניסיתי כבר את כל התוכנות שקיימות כדי להמיר ועדיין זה לא עבד.

פורסם

באיזה מדיות אתה משתמש?

פורסם

ערוך את כותרת הדיון כפי שביקש Holy ולא אנעל אותו.

פורסם
  • מחבר

באיזה מדיות אתה משתמש?

AVI,divx to dvd

פורסם

באיזה מדיות אתה משתמש?

מדיות = דיסקים.

באיזה דיסקים ומאיזו חברה (פרינקו, דוד DVD, סילברליין, BENQ , וורבטים, פורטיס וכו וכו וכו....)?

פורסם
  • מחבר

princo

פורסם

princo זה סוג ג' של דיסקים לא פלא,נסה לקנות משהו יותר איכותי ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

כן אבל כל התהליך עצמו שכולל את הצריבה לדיסק וההפיכה מאוי לדי וי די עם נרו לוקח כ3 שעות...וזה לא הגיוני כשזה אמור לקחת כשעה...

פורסם

מה המפרט שלך? (מעבד זכרונות)

פורסם
  • מחבר

Pentium 4 2.4c 800mhz

twimos 3200 256x2 ddr

asus p4p800 deluxe

פעם אחת זה עשה לי את כל התהליך ב47 דקות בלבד! אבל עדיין היו לאגים ותקיעות...אני לא מבין מה גורם לכך אפילו לאחר פירמוט

פורסם

הוא עושה לך לאגים ותקיעות גם שאתה רואה את הסרט ע"ג המחשב,או רק בנגן בסלון?

פורסם
  • מחבר

גם על המחשב

פורסם

לגבי 3 שעות קידוד, זה תלוי בסרט ובפרמטרים של הקידוד.

לגבי תוכנה אני מציע לך להשתמש בקומבינציה של DVD2SVCD יחד עם TMPG ENCODER (לך ל www.dvd2dvd.org)

לגבי מדיות (דיסקים). קנה מדיות נורמליות כמו וורבטים דאטא לייף פלוס באופיס דיפו. אם תחסוך על מדיה תשלם ביוקר. לפי מה שאתה מתאר הבעיה עם המדיה. אני הייתי מחזיר אותה למקום שקניתי ודורש החזר. זול = יקר (כפי שכבר נוכחת לדעת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים