עבור לתוכן

למה אני לא מצליח לעלות את הבאס מעל 216? * +תמונה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה בביוס כאשר אני מנסה לעלות את ה באס מעל 217 לאחר restart זה אוטומתי מחזיר את זה ל 200 אבל כאשר אני מגדיל רק ב16 אז הכל עולה טוב.. השאלה למה אני לא יכול לעלות מעל 216 ולמה זה מאפס את זה ל 200 כאשר אני שם מעל ל 216 ... יש לי לוח של gygabyte ga k8ns 939

זכרונות twinmos 466

ומעבד  amd 64 3000+

לא נראה לי שהזכרונות מגבילים אותי (איתם אני יכול לעלות עד 233)

ניסיתי גם לעלות מתח אך זה לא עזר...

אבל כאשר ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנות כמו  easytune ולא דרך ביוס אז לא הייתה שום בעיה.. אז למה אני לא יכול לעשות זאת דרך הביוס?

פורסם

אוברקלוק של A64 אינו אוברקלוק כמו בINTEL או ATHLON XP , יש משתנים נוספים , בעיקר משום שבקר הזכרון נמצא על המעבד.

צריך ללמוד איך לעשות זאת. העובדה שתוכנה מצליחה לעשות היא ההוכחה ששכחת / לא הבנת משהו.

אם אתה מריץ את EASYTUNE כשוינדוס עולה אז תבצע אוברקלוק איתה. זה יותר נוח לדעתי ובטוח. תוכל גם להוריד מהירות כשאין צורך באוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אולי משהוא יכול להסביר איך ומה בדיוק אני צריך לשנות.. כי אני מעדיף לעשות זאת דרך ביוס ולא להפעיל כל פעם את התוכנה הזאת... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הנה התמונה של אוברקוק המקסימלי שהצלחתי להגעיה עליו

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/k/i/b/o/y/0/0/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501012149539636/200501101608367453/2024o.jpg

כמו שראיתם 2052

ו 228 fsb

אבל כאשר ניסיתי לעלות בעוד אחד זה נתקע...

אחר כך לאחר הפעלה ניסיתי לשחזר את התוצאה אך לא הצלחתי זה היה נתקע בשלבים מוקדמים יותר.. ניסיתי להוסיף מתח לא עוזר..

מה אני צריך לעשות? אולי לקנות קירור יותר טוב? לא נראה לי כי הטמפרטורות ב פריים95 לא היו גבוהות אז מה הבעיה?

ואיך אני עושה זאת דרך ביוס ולא תוכנה?(כך שלא יאפס לי כל פעם)?

פורסם

שמע אני לא יודע אך הדגם של הלוח שלך, אבל ג'יגה בייט נחשבים לא טובים ב OC... אוליי זה הגבול FSB של הלוח...

פורסם

נסית לעלות מתח גם לזכרון וגם למעבד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים